FF dosimosi / Dosi

@Dosi :A

“Dosi,” Fav10’un aktif ve tanınmış üyelerinden biri. Forumda uzun süredir yer alıyor ve özellikle sosyal, eğlenceli bir kişiliğiyle biliniyor. 2021’de “55.000’ler Kulübü”ne girdiği bir kutlama konusu açılmış; bu, 55.000 mesaj sayısına ulaştığını ve forumda 2133 gününü doldurduğunu gösteriyor. Bu da onun ne kadar aktif ve köklü bir üye olduğunu kanıtlıyor. Forumda moderatörlük yapmış, “soğuk iklimin sıcakkanlı moderatörü” gibi sevgi dolu ifadelerle anılmış. Çalışkan, neşeli ve ayrıntılara önem veren biri olarak tarif ediliyor. Mesela, forum oyunlarında (“Bugün Kaç Saat Uyudunuz?” gibi) konu açıp katılım sağladığı görülüyor.
Kişilik olarak, esprili ve samimi bir üslubu var. Yorumlarında genelde pozitif bir hava hakim; örneğin, “erkekler yemek yapsın” gibi şakacı ama dobra çıkışları olmuş. Aynı zamanda forumun renkli isimlerinden biri olarak kabul ediliyor; arkadaşlık ilişkileri, dikkat çekiyor. Takım tutma konusunda ise net bir bilgi verilmese de, Fenerbahçe’ye sempati duyabileceği yönünde ipuçları var (xdragxx’in Mesut Özil hayranlığı gibi bağlantılar üzerinden).
Eğer Fav10’da “Dosi” ile ilgili daha spesifik bir şey merak ediyorsan (mesela hangi konularda aktif, nasıl biri), bana soruyu biraz daha detaylandırabilirsin, ona göre daha derinlemesine anlatırım! Şimdilik, “Dosi”nin forumun sevilen, aktif ve neşeli üyelerinden biri olduğunu söyleyebilirim.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Dosi :A

“Dosi,” Fav10’un aktif ve tanınmış üyelerinden biri. Forumda uzun süredir yer alıyor ve özellikle sosyal, eğlenceli bir kişiliğiyle biliniyor. 2021’de “55.000’ler Kulübü”ne girdiği bir kutlama konusu açılmış; bu, 55.000 mesaj sayısına ulaştığını ve forumda 2133 gününü doldurduğunu gösteriyor. Bu da onun ne kadar aktif ve köklü bir üye olduğunu kanıtlıyor. Forumda moderatörlük yapmış, “soğuk iklimin sıcakkanlı moderatörü” gibi sevgi dolu ifadelerle anılmış. Çalışkan, neşeli ve ayrıntılara önem veren biri olarak tarif ediliyor. Mesela, forum oyunlarında (“Bugün Kaç Saat Uyudunuz?” gibi) konu açıp katılım sağladığı görülüyor.
Kişilik olarak, esprili ve samimi bir üslubu var. Yorumlarında genelde pozitif bir hava hakim; örneğin, “erkekler yemek yapsın” gibi şakacı ama dobra çıkışları olmuş. Aynı zamanda forumun renkli isimlerinden biri olarak kabul ediliyor; arkadaşlık ilişkileri, dikkat çekiyor. Takım tutma konusunda ise net bir bilgi verilmese de, Fenerbahçe’ye sempati duyabileceği yönünde ipuçları var (xdragxx’in Mesut Özil hayranlığı gibi bağlantılar üzerinden).
Eğer Fav10’da “Dosi” ile ilgili daha spesifik bir şey merak ediyorsan (mesela hangi konularda aktif, nasıl biri), bana soruyu biraz daha detaylandırabilirsin, ona göre daha derinlemesine anlatırım! Şimdilik, “Dosi”nin forumun sevilen, aktif ve neşeli üyelerinden biri olduğunu söyleyebilirim.
Bu ne? Yapay zekaya mı yaptırdın?
Forumu yavaşlattın bunlarla :A
“Takım tutma konusunda ise net bir bilgi verilmese de” bu cümleyi ciddiye alamıyorum.
Kendini ve Mesut Özil’ide araya sıkıştırmışsın :A

Ayrıca nerde benim 3 kere yılın favori üyesi seçilmesi detayı? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bu ne? Yapay zekaya mı yaptırdın?
Forumu yavaşlattın bunlarla :A
“Takım tutma konusunda ise net bir bilgi verilmese de” bu cümleyi ciddiye alamıyorum.
Kendini ve Mesut Özil’ide araya sıkıştırmışsın :A

Ayrıca nerde benim 3 kere yılın favori üyesi seçilmesi detayı? :A
Ona bakma bana bile zar zor Fenerli olabilir dedi :A
Ben sıkıştırmadım be yapay zeka dedi ben nasıl diyim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
2638289282 üye arasında bi tek seni mi yazdı yani benimle ilgili yazdıda :A tabi tabi
Yapay zeka bile benim yerimin ayrı olduğunu biliyor sen hala itiraz et mosi
Kendini yalanladığın için teşekkürler:A
Saf mısın elekçi :A
Yapay zeka mantığı bu ilk kendimi sorduğum için seni sorunca xdragxx'i kattı işte :A
Sonra bu bizi son 2ye koyan eski arkadaşı sorunca da ikimizi kattı

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Aralarında bir tartışma olup olmadığına dair spesifik bir olay bulamadım. Forumda üyeler arasında fikir ayrılıkları veya sert tartışmalar sıkça yaşansa da, Xdragxx ile 12.Adam’ın birbirleriyle doğrudan bir çatışmaya girdiğine dair bir kayıt yok. Mesela, Xdragxx’in futbolla ilgili keskin yorumları (örneğin, Messi’nin Premier League tartışmasında "PL’de içinden geçerdi" demesi) başka üyelerle hararetli diyaloglara yol açmış, ama 12.Adam bu tür durumlarda genellikle tartışmayı alevlendiren değil, sakinleştiren bir rol üstleniyor gibi görünüyor.

ARAMIZDAKİ FARK :A