- Reaksiyon puanı
- 114,222
- Puanı
- 1,060
Bu olmumlu birşey demi. Ona göre harika atayımKötü gün dostudur dosimosi
------
Amaç ne
Bu olmumlu birşey demi. Ona göre harika atayımKötü gün dostudur dosimosi
Amaç ne
Düşün bakalım ne olabilirBu olmumlu birşey demi. Ona göre harika atayımtam anlamadım, Türkçemde hatlar karıştı
Kötü günümde yanımda olan arkadaşım manası olur ama sadece kötü günde mi?Düşün bakalım ne olabilir
Aynen onun gibi bir şeyKötü günümde yanımda olan arkadaşım manası olur ama sadece kötü günde mi?
Olumlu birşey galiba. Harikamı atayım
Google hem iyi hem kötü şeyler yazmış ama ben iyi olanı alıyorumAynen onun gibi bir şeyİyi gün dostunun tersi işte olumlu...
Kötü bir anlamı olamaz ki nasıl kötü şeyler yazmışGoogle hem iyi hem kötü şeyler yazmış ama ben iyi olanı alıyorumteşekkürler Kutil
Ekşi sözlüğe bakKötü bir anlamı olamaz ki nasıl kötü şeyler yazmış
İyi birşey tabii ki .Kötü günümde yanımda olan arkadaşım manası olur ama sadece kötü günde mi?
Olumlu birşey galiba. Harikamı atayım
Google'da arattır, bulursun kim olduğunu.Bu olmumlu birşey demi. Ona göre harika atayımtam anlamadım, Türkçemde hatlar karıştı
------
Amaç ne'kim' bu
Ya ekşiye bakma her zamanki saçmalıkları...Ekşi sözlüğe bak'kötü gün dostu olmak'
Bazen biri iyi birşey der işte erkeklerin 'odunluğu' gibi benimde alamama saflığım yüzünden pişman ederimİyi birşey tabii ki .İnsanın iyi gününde herkes yanında olur ama kötü gününde ise sadece gerçek dostları yanında olur.
Dolandırıcılık haberi geliyor sjsjjsjjsjjGoogle'da arattır, bulursun kim olduğunu.
Türkçen gayet iyi . Türkiye'de yaşayıp feci Türkçe konuşan- yazan kişiler var .Bazen biri iyi birşey der işte erkeklerin 'odunluğu' gibi benimde alamama saflığım yüzünden pişman ederimeskiden Türkçem daha kötüyken daha fenaydı
Forumun faydaları. İlk zamanlar farklıydımTürkçen gayet iyi . Türkiye'de yaşayıp feci Türkçe konuşan kişiler var .
Teşekkür ederim. Kötü günleriniz hiç olmasın inşallah.Kötü gün dostudur dosimosi
Bir zamanlar çok yapardı, sonra bıraktı ama kimse kalmayınca yine sarmaya başladı@xemrexxx radarına birkaç ismi almış sürekli onlarla uğraşıyor.Onlardan biri de sensin anladığım kadarıyla.
O soyad değil, sahne ismi ve o da tam sana uyar.Bazen biri iyi birşey der işte erkeklerin 'odunluğu' gibi benimde alamama saflığım yüzünden pişman ederimeskiden Türkçem daha kötüyken daha fenaydı
------
Dolandırıcılık haberi geliyor sjsjjsjjsjj
O soyisim sana uyar
İşte orada 'seni üzen' kısmını söylemen lazım...Yalnız benim demek istediğim seni üzen detaylar. Ayrıca Geçmişe çok fazla takılı kalmadan demişim yani bir anda silme anlamı yok. Yaşadığımız her üzüntü bizim için bir tecrübe neticede
Özellikle senin modunu düşüren herşeydenİşte orada 'seni üzen' kısmını söylemen lazım...Çok fazla takılı kalmadan demiş olabilirsin lakin sözün anlamı o şekilde işlemiyor sonuçta...O sözü kullanıyorsan geçmişi yok etmiş oluyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?