12.Adam Favori Üye Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 28,934 Reaksiyon puanı 33,177 Puanı 1,060 Bugün 01:57 #441 @xdragxx diyor ki; Senin vefasızlığın yüzünden sigara içiyor şimdi de Reactions: Dosi
Dosi Konu Sahibi Co-Admin Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 89,594 Reaksiyon puanı 117,489 Puanı 1,060 Bugün 02:11 #442 12.Adam' Alıntı: @xdragxx diyor ki; Senin vefasızlığın yüzünden sigara içiyor şimdi de Genişletmek için tıkla ... Gibi’den en sevdiğim şarkı Zaten sigara içen biriydi. Bahanesini yesinler. Vefasızlığım varsa bu gördüğüm vefasızlıktandır. Yakamoz-Asi' Alıntı: Güzel bir yeni yil hediye almis @12.Adam bizi de rahatlatmis ama Genişletmek için tıkla ... Bully' Alıntı: Kavruğuna kavuşmana sevindim. Aynen derin bir oh çekeriz artık @Yakamoz-Asi @Dosi Genişletmek için tıkla ... Sadece siz rahatladınız, kurtuldunuz Reactions: Yakamoz-Asi and 12.Adam
12.Adam' Alıntı: @xdragxx diyor ki; Senin vefasızlığın yüzünden sigara içiyor şimdi de Genişletmek için tıkla ... Gibi’den en sevdiğim şarkı Zaten sigara içen biriydi. Bahanesini yesinler. Vefasızlığım varsa bu gördüğüm vefasızlıktandır. Yakamoz-Asi' Alıntı: Güzel bir yeni yil hediye almis @12.Adam bizi de rahatlatmis ama Genişletmek için tıkla ... Bully' Alıntı: Kavruğuna kavuşmana sevindim. Aynen derin bir oh çekeriz artık @Yakamoz-Asi @Dosi Genişletmek için tıkla ... Sadece siz rahatladınız, kurtuldunuz
12.Adam Favori Üye Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 28,934 Reaksiyon puanı 33,177 Puanı 1,060 Bugün 02:26 #443 Dosi' Alıntı: Gibi’den en sevdiğim şarkı Zaten sigara içen biriydi. Bahanesini yesinler. Vefasızlığım varsa bu gördüğüm vefasızlıktandır. Sadece siz rahatladınız, kurtuldunuz Genişletmek için tıkla ... @xdragxx Laflara bak Dili de pabuç gibi Ben sürgün ordular komutanıyım Bana ilgi verilmesi lazımdı fjfjfjfjfj Reactions: Dosi
Dosi' Alıntı: Gibi’den en sevdiğim şarkı Zaten sigara içen biriydi. Bahanesini yesinler. Vefasızlığım varsa bu gördüğüm vefasızlıktandır. Sadece siz rahatladınız, kurtuldunuz Genişletmek için tıkla ... @xdragxx Laflara bak Dili de pabuç gibi Ben sürgün ordular komutanıyım Bana ilgi verilmesi lazımdı fjfjfjfjfj
Dosi Konu Sahibi Co-Admin Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 89,594 Reaksiyon puanı 117,489 Puanı 1,060 Bugün 02:30 #444 12.Adam' Alıntı: @xdragxx Laflara bak Dili de pabuç gibi Ben sürgün ordular komutanıyım Bana ilgi verilmesi lazımdı fjfjfjfjfj Genişletmek için tıkla ... insanlar bizim yazışmaları okumak zorunda mı? Sen ona ilgi verdin yeterince onla yetinseydi Reactions: 12.Adam
12.Adam' Alıntı: @xdragxx Laflara bak Dili de pabuç gibi Ben sürgün ordular komutanıyım Bana ilgi verilmesi lazımdı fjfjfjfjfj Genişletmek için tıkla ... insanlar bizim yazışmaları okumak zorunda mı? Sen ona ilgi verdin yeterince onla yetinseydi
12.Adam Favori Üye Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 28,934 Reaksiyon puanı 33,177 Puanı 1,060 Bugün 02:51 #445 Dosi' Alıntı: insanlar bizim yazışmaları okumak zorunda mı? Sen ona ilgi verdin yeterince onla yetinseydi Genişletmek için tıkla ... Hayır elbette. Silersin ne var bunda yetkin var ne de olsa oynama yaparsın. Reactions: Dosi
Dosi' Alıntı: insanlar bizim yazışmaları okumak zorunda mı? Sen ona ilgi verdin yeterince onla yetinseydi Genişletmek için tıkla ... Hayır elbette. Silersin ne var bunda yetkin var ne de olsa oynama yaparsın.
Dosi Konu Sahibi Co-Admin Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 89,594 Reaksiyon puanı 117,489 Puanı 1,060 Bugün 03:00 #446 12.Adam' Alıntı: Hayır elbette. Silersin ne var bunda yetkin var ne de olsa oynama yaparsın. Genişletmek için tıkla ... Siz hasret giderin. Haber güvercinliği yaparak yorulma arada
12.Adam' Alıntı: Hayır elbette. Silersin ne var bunda yetkin var ne de olsa oynama yaparsın. Genişletmek için tıkla ... Siz hasret giderin. Haber güvercinliği yaparak yorulma arada