Kötü günde de yanında olan kişi. Buna nasıl olumsuz yazmış olabilirlerGoogle hem iyi hem kötü şeyler yazmış ama ben iyi olanı alıyorumteşekkürler Kutil
Kötü günde de yanında olan kişi. Buna nasıl olumsuz yazmış olabilirlerGoogle hem iyi hem kötü şeyler yazmış ama ben iyi olanı alıyorumteşekkürler Kutil
Ekşi sözlüğe bak orda anlarsınKötü günde de yanında olan kişi. Buna nasıl olumsuz yazmış olabilirler
Ekşi sözlük mü? Orada en olumlu şey bile olumsuza dönebilir çoğunluğu saçma sapan insanlarEkşi sözlüğe bak orda anlarsın
Orayı pek bilmem. Bugün yolum düştü ve olumsuzlukları sizin vesileniz ile öğrenmiş oldumEkşi sözlük mü? Orada en olumlu şey bile olumsuza dönebilir çoğunluğu saçma sapan insanlar
Çok aklı başında insanlar da var ama çoğunluğunu rezalet buluyorum.Orayı pek bilmem. Bugün yolum düştü ve olumsuzlukları sizin vesileniz ile öğrenmiş oldum
Yahu sen konuda senin yaptığın açıklamadaki kısımdan bahsediyorsun...Özellikle senin modunu düşüren herşeyden
kısmı da o anlama geliyor. Herşeyi hazır istemeyin, az benzer cümlelerde doğru olayı anlayın
Salavat zincirine katıl çabuk...İyi ki tanımışım dediğim mükemmel bir insan.
@bazinga ile olan gizli yazilarimizi mi gördün 😱#BiziBırakmaDosimosi
Kendisi ile forum dışında da iletişimimiz olduğu için sıkıntı tinne diyorum Sherlock bey.Salavat zincirine katıl çabuk...
@bazinga ile olan gizli yazilarimizi mi gördün 😱
konumu havali havali uplatma planlarim vardi.Bi kerede istedigim olsun be off
Çaktırmasana sayın admin...Sonsuza dek forumda kalması gereken efsane yönetici.
#BiziBırakmaDosimosi
sözlük konumda mesajin hic yok diye icerlenmistim bir araSonsuza dek forumda kalması gereken efsane yönetici.
#BiziBırakmaDosimosi
süphelendirdin beni....icimdeki dedektif ruhumu yine gün yüzüne cikarak bir süpheÇaktırmasana sayın admin...
Orası ayrı burası ayrı.Kendisi ile forum dışında da iletişimimiz olduğu için sıkıntı tinne diyorum Sherlock bey.@dosimosi
Şşş sakin olun Dosi hanım, kapalı kapılar ardında çok kirli oyunlar dönüyor.sözlük konumda mesajin hic yok diye icerlenmistim bir ara
bundanda mahrum kalmadik cok sükür
süphelendirdin beni....icimdeki dedektif ruhumu yine gün yüzüne cikarak bir süpheama dur dur @MasacRE 'ye olan mesajimdan yola ciktin galiba
sözlük konumda mesajin hic yok diye icerlenmistim bir ara
bundanda mahrum kalmadik cok sükür
süphelendirdin beni....icimdeki dedektif ruhumu yine gün yüzüne cikarak bir süpheama dur dur @MasacRE 'ye olan mesajimdan yola ciktin galiba
Orası ayrı burası ayrı.
Şşş sakin olun Dosi hanım, kapalı kapılar ardında çok kirli oyunlar dönüyor.
Ben Zey TV çalışanı olduğum için patronum gidince ben de işimi kaybetmiş oluyorum ve ben de gidiyorum.Orası ayrı burası ayrı.
Şşş sakin olun Dosi hanım, kapalı kapılar ardında çok kirli oyunlar dönüyor.
Ufak da olsa bir hissem var benim de. Satarım ben de artık ne yapalım.Ben Zey TV çalışanı olduğum için patronum gidince ben de işimi kaybetmiş oluyorum ve ben de gidiyorum.@dosimosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?