okadar şey yazdık bunumu soruyorsunArkadaş?
okadar şey yazdık bunumu soruyorsunArkadaş?
Ben de o kadar şey yazdım hala arkadaş mı diyorsunokadar şey yazdık bunumu sorursun
2 senedir üyeyim ben ilk 1 bucuk sene hep survivor konularindaydim son 6 aydir yayildim etrafaYoo ben seni son 1-2 aydır aktif görüyorum
iyi laf. ne dememi bekliyorsunki ?duygular karsilikliBen de o kadar şey yazdım hala arkadaş mı diyorsun
sendende bu beklenirdi zaten
Takılıyorum Yaiyi laf. ne dememi bekliyorsunki ?duygular karsilikli
sendende bu beklenirdi zaten
geçen seferki harikaydi
iyiki etiketledin isveçlinin doğduğundan haberimiz olmayacaktı
zaten ilk kisma tesekkur ettim en can alici kismi elektirik kismiydiTakılıyorum Ya
şimdilik takılmaca sonrası Allah Kerimzaten ilk kisma tesekkur ettim en can alici kismi elektirik kismiyditakilmaysa peki
haha peki zamana birakalimbir günü kutlamak
şimdilik takılmaca sonrası Allah Kerim
teşekkür ederimiyiki etiketledin isveçlinin doğduğundan haberimiz olmayacaktıdünyanın başına bela kesileceği böyle bir günü kutlamak içimden gelmesede yinede centilmen biri olarak kutlamam gerektiğinin farkındayım
doğum günün kutlu olsun @dosimosi sevdiklerinle (umarım içlerinde bende varımdır) birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim
pardon doğum günü değilmiş
10 bininci doğum pardon laf yapışın kutlu olsun pis isveçli
ayy ne güzel teşekür ediyorhaha peki zamana birakalim
teşekkür ederim
la şu kart trump ı ikide bir gözümüze sokmaTamam tamam yeni hediyelerin.@dosimosiEkli dosyayı görüntüle 54042
Ekli dosyayı görüntüle 54041
@destere @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @MayısKralı @vadikızı
Tamam tamam yeni hediyelerin.@dosimosiEkli dosyayı görüntüle 54042
Ekli dosyayı görüntüle 54041
@destere @Çiğdem- @Bully @mrt-06 @MayısKralı @vadikızı
hogatha otomatiğe takmış kim bişey kutluyorsa bir yerlerden bir sandalye çıkarıp hediye ediyormustinin ve 90lı yılların en özel slow eseridir seninde ruh haline müzik tarzına cuk oturan bir şarkı hediye ediyorum cnm@dosimosi
teşekkurlermustinin ve 90lı yılların en özel slow eseridir seninde ruh haline müzik tarzına cuk oturan bir şarkı hediye ediyorum cnm@dosimosi
Trump dosiye sarmış bizim suçumuz yok.la şu kart trump ı ikide bir gözümüze sokmadaha güzel bişey yokmu dosiyle birlikte bizde faydalanırdık
Trump dosiye sarmış bizim suçumuz yok.
Anca koru zaten bize gelince koruma yok.Gebertirim ben o Trump sarmasın benim dosime bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?