Dosi 25.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok o kadarını unutmadım tabii ama bir kere yazmıştım bir daha yazmayım dedim uzun süredir olmadığım için böyle oldu 30 bine gir sana efsane bir kutlama yaparım
ayrıca Alperen Duymaz'ı sevdiğini bilmiyordum

Yakışıklı çocuk, Acı Aşk'ta baya beğendim
Bodrum Masalı'da izlediğim bir diziydi ama Acı Aşk'taki gibi hayranlıkla bakmadım. Çarpışma dizisinede Noel tatilinde başladım. Bu dizide de karşıma çıktı

Herkes 30.000 deyip oyalıyor beni
3. kez diyeyim bu konuda, 30.000 büyük olasılıkla yazdan sonra olur

Neyse 2 ay sonra başka sebepten açılacak olan kutlama konumdan telafi edersin ve tekrar tekrar dillendirebilirsin sevdiğini. 1000 kere duysam usanmam

Ben de çok severim Alperen Duymaz'ı Bodrum Masalı'nda sevmiştim hala da oradan seviyorum başka dizisini izlemedim
yaza kalmadan 30 bine girersin sen yaklaşmışsın zaten

Ben de çok severim Alperen Duymaz'ı Bodrum Masalı'nda sevmiştim hala da oradan seviyorum başka dizisini izlemedim
yaza kalmadan 30 bine girersin sen yaklaşmışsın zaten
Ha sen ondan heyecanlandın Alperen ile ilgili yorumuma
Yalnız ileriki kutlama konumda onu hediye getirme

Bak 6 ay önceki mesaj sayıma bak, 6 ayda 1500 mesaj yazmışım
yani yaz olmadan 30.000 zor ama başka bir kutlama konusu açarım kendime sırf sen hediye getir diye

Böyle demesen hediye olarak getirecektim ama ben bu dediğini unutup yine getirim merak etme
biraz coştururuz yakında girersin işte 30 bine başka konu yine olur ama 30 bine git mutlaka

Böyle demesen hediye olarak getirecektim ama ben bu dediğini unutup yine getirim merak etme
biraz coştururuz yakında girersin işte 30 bine başka konu yine olur ama 30 bine git mutlaka
ya bu mevzuyla alakalı ikidir birşey diyecem diyemiyorum (zamanlama kötü). Ben bir kaç güne açıklarım. Şuan diyemem demek istediğim şeyi
ve senden belki birşey isteyecem.Ya da istemem. Bilemedim şimdi. Neyse zamanı gelince açıklarım ama sen unutursun diye birşey demem belkide
al sana tuhaf bir yazı

Unutkanlık mevzusuyla alkalı mı diyeceğin
diyeceğin şey veya isteyeceğin şey neyse isteyebilirsin sıkıntı yok

Unutkanlık mevzusuyla alkalı mı diyeceğin
diyeceğin şey veya isteyeceğin şey neyse isteyebilirsin sıkıntı yok
Tek kelime bile diyemem şuan ama unutkanlıkla alakalı değil, aslında zamanında galiba yapmayı düşünmüştün. Bana 24 saat ver. Ozaman söylerim sana

Tek kelime bile diyemem şuan ama unutkanlıkla alakalı değil, aslında zamanında galiba yapmayı düşünmüştün. Bana 24 saat ver. Ozaman söylerim sana
Tek kelime diyemezsen iki kelime de o zaman
ayrıca unutkanlıktan başka mevzu mu var aklıma gelmedi şu an biraz açıkla bari

Tek kelime diyemezsen iki kelime de o zaman
ayrıca unutkanlıktan başka mevzu mu var aklıma gelmedi şu an biraz açıkla bari
Ben birşey diyemem şuan diyorum sen hala biraz açıkla diyorsun
tamam haydi 23 saat sonra anlatayım

Birazdan dikkatini dağıtacak başka bir konuya etiketleyecem seni

ve @MEnes de bu beyin yakan mesaja bakıp sanatsal bir yorumla anlamışmı birşeyler açıklasın okuduğunda

@denizz19 hediyemi verecen yoksa bana?
Konuya gelmişsin

Merakla bekliyorum hadi bakalım

Mesajı okudum ama bir yandan tenis izliyordum. O yüzden pek anladığım söylenemez. Ama anlaşılması için yazılmadığı da ortada.

Mesajı okudum ama bir yandan tenis izliyordum. O yüzden pek anladığım söylenemez. Ama anlaşılması için yazılmadığı da ortada.
Aa yinemi tenis. Televizyonum bozuk, bilgisayarım yok
kalmışım böyle.

Ya seni kahredecek bir haberim var
nasıl anlatsam bilmiyorum. Yemek yiyeyim sonra paylaşacam birşeyler

hahahahah
Şuana kadar aldığım en anlamlı hediye diyebilirim
Ama eminim sen anlamı olduğu için paylaşmadın

Domates deyip geçmeyelim. Bir sürü şeyin olmasına vesile oldu

Aa yinemi tenis. Televizyonum bozuk, bilgisayarım yok
kalmışım böyle.

Ya seni kahredecek bir haberim var
nasıl anlatsam bilmiyorum. Yemek yiyeyim sonra paylaşacam birşeyler
Fena bir maç izliyordum Federer yenildi. Ben de sevindim tabi buna.
Haber ne haberi acaba merak ettim.