Tamam hallederiz
Konuyada ne yapman gerektiğini biliyorsunTamam hallederiz
Hatırlayamadım ama bakınca hatırlarım belkiKonuyada ne yapman gerektiğini biliyorsun
Bu arada bir tavşan mevzum vardı, anlatmışmıydım bilmem ama fotoğrafı konuda mevcut. Bakarsın
Hangi konudasın dön bak ve üst mesajlarınada baksan anlarsın.Bu konuda neyimiz vardı @Dosi
Tamam anladım şimdi hallederim bir araHangi konudasın dön bak ve üst mesajlarınada baksan anlarsın.
Hala anlamıyorsanda unut gitsin
En son böyle dedin 2 hafta geçtiTamam anladım şimdi hallederim bir ara
O zaman kaybolmuştum yine o yüzden olmadıEn son böyle dedin 2 hafta geçti
yine kaybolmada.O zaman kaybolmuştum yine o yüzden olmadı
Neden az yazıyorsunyine kaybolmada.
Gerçi ben az mesaj yazıyorum artık. 30 bine çok var ve olmadan elbet haledersin
Sen olmayınca kabuğuma çekildimNeden az yazıyorsun
En iyisini yapıyorsun boşverSen olmayınca kabuğuma çekildim
Tatil başladı, gezmelerde başladı ve geceleri haftada 1-2 kez belki gece takılıyorum forumaöyle 2lere kalmak yok artıkerken yatıyorum, dinç olup gezmek için
Hediye vermemiştin, şimdi fırsat ayağına geldiCanım nice 25.000 lere iyi ki varsın,tebrik ederim
Nazar ettin, pek yazmamışım ogünden sonraTebrikleeeer @Dosi ha gayret bana yetişcen
Kız hep işe yaramaz resimlerle geçiştiriyorsun. Bana şarkı hediye etTebrikler kız sana @Forumdash la @Çiğdem- in favori hizmetçisini hediye ediyorumEkli dosyayı görüntüle 59685
@kerem bana sahte para hediye etmiştiBeğenmedim diye dikkatli saymadım
Yalnız kerem'cim bu paralar geçersizBunlar değişeli çok oldu
Mahçup oldun defalarca ama telafi etmeye çalıştın mı? hayırTebrikler Dosiciğim gönül isterdi ki konunu ben açayım ama yine mahcubum sana karşı
Forumda en sevdiğim isimlerden birisin bana değer veren görmesem de her daim varlığını hissettiğim yegane arkadaşlarımdan birisin. Aynı şeyler benim için de geçerli her zaman yanındayım her konuda ama erkeğim işte odunluklarım oluyor maalesef
Kırıldığın noktaları onarmayı çok isterim eğer sen de evet dersen bu güzelim şarkıyı şu aşamada sana armağan etmek istiyorum çokça dinliyorum şu ara da
Sevildiğini bil bana laga Luga şekil yapmaözür dilemeye çalışırken ben
Affeeettt
Al işte, bir tane daha hediye verecem deyip vermeyenHediye bulamadım, biraz daha aramam lazım
Bana yazını düzeltHediye vermemiştin, şimdi fırsat ayağına geldi
Nazar ettin, pek yazmamışım ogünden sonrahazır konu tekrardan piyasaya çıkmışken şarkı isterim
Kız hep işe yaramaz resimlerle geçiştiriyorsun. Bana şarkı hediye et
@kerem bana sahte para hediye etmişti
Mahçup oldun defalarca am telafi etmeye çalıştın mı? hayır
bak yinr sinirlendim
Al işte, bir tane daha hediye verecem deyip vermeyen
Neyse artık 1 hediye kapıp gelirsin
@eskici sana sonra dönüş yapacam
sende alıntılarken düzeltseneBana yazını düzelt
Yine kelimesi de hatalısende alıntılarken düzeltsene
Yaşasın isveçce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?