- Reaksiyon puanı
- 29,881
- Puanı
- 1,059
İyi bir ay sonra veririm o zamanZaman aşımına uğramasında1 ay geçsede bu konuya hediye istiyorum ona göre
İyi bir ay sonra veririm o zamanZaman aşımına uğramasında1 ay geçsede bu konuya hediye istiyorum ona göre
HahaYAZIKLAR OLSUN KIZ
Küsme diye özelden bile yazdım
hahahaİyi bir ay sonra veririm o zaman
Ben insanlara değer veririm,bana küssünler istememHahaSanki sana küsenmi oldu be
Ya sana sitem edenmi var.
@denizz19 u örnek alsana. Kaç yerde yüzüne vurdum ona lafları ama umursadımı yokAz örnek al ondan ama onun gibi duygusuz olma tabiki
Sana hiç küsmedimki ben. Kolay kolayda küsmem için rahat olsunBen insanlara değer veririm,bana küssünler istemem
Gamsızım galibaHahaSanki sana küsenmi oldu be
Ya sana sitem edenmi var.
@denizz19 u örnek alsana. Kaç yerde yüzüne vurdum ona lafları ama umursadımı yokAz örnek al ondan ama onun gibi duygusuz olma tabiki
Tribal enfeksiyona karşı bir yemek kaşığı bal yeEvet sana karşı
Storymi ne haltsa ordaLink at
Ben yönetici değilimStorymi ne haltsa ordabu mesajlarıda yok et. sil bunuPişman ettim yazdığıma
Bunada cevap yazma
üff link at diye yazdığin mesaji silsen işlem tamam. Saflığa yatmaBen yönetici değilimstory he bakarım
Teşekkürler
Şarkılar ve hediyeler hepsi 10 numara
Turkuaz yine bütün forum adına hediye dağıtmış zaten, bana gerek kalmamışTeşekkürler
Fenerbahçe detayı harika
Aleyna'nın yeni klibini vermemen isabet olmuş. Onu birileri sözde hediye edecekti :S
@MasacRE- 😱
Farklı takımları tutsakta bunu paylaştım,aynı şekilde Aleyna yı birçok durumda eleştiririm ama senin sevdiğini biliyorum bu açıdan ikisini paylaştımTeşekkürler
Fenerbahçe detayı harika
Aleyna'nın yeni klibini vermemen isabet olmuş. Onu birileri sözde hediye edecekti :S
@MasacRE- 😱
Bunu bile çok gördünTurkuaz yine bütün forum adına hediye dağıtmış zaten, bana gerek kalmamış
Evet iki sevmediğin detayFarklı takımları tutsakta bunu paylaştım,aynı şekilde Aleyna yı birçok durumda eleştiririm ama senin sevdiğini biliyorum bu açıdan ikisini paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?