Umarım beğenirsin çok fazla kararlaştırmadım daha ama aklımda birkaçını buldum bu doğrultuda öbür hediyeleri de bulacağımHeyecanlandım 😱
Beklentileri herzaman fazlasıyla karşılıyorsun
Umarım beğenirsin çok fazla kararlaştırmadım daha ama aklımda birkaçını buldum bu doğrultuda öbür hediyeleri de bulacağımHeyecanlandım 😱
Beklentileri herzaman fazlasıyla karşılıyorsun
Çok olmasına gerek yok. Senin düşünmen bile yeterUmarım beğenirsin çok fazla kararlaştırmadım daha ama aklımda birkaçını buldum bu doğrultuda öbür hediyeleri de bulacağım
Aslında sırf çok olsun diye paylasmıyorum o hediyeleri içimden geçiyor diye paylaşıyorumÇok olmasına gerek yok. Senin düşünmen bile yeter
Güzel sanat icra etmiş arkadaş takdir ettim doğrusu.
Hediyem? 😱Güzel sanat icra etmiş arkadaş takdir ettim doğrusu.
Biraz sabret daaa ne acelecisin. Bak yukarda hediyen.Hediyem? 😱
Bana kimse demesin daima kulübe giriyorsun. Bakın 2017 de sadece 2 kere girdim benim gibi çenesi düşük biri için azTarihlerimide sırf @MasacRE- o lafı söylemesin diye belirttim konuda
Masacre bu kez hediyeden kaçamazsın
Çok teşekkürler
Çok teşekkürler.Tebriğimizi de yapalım bari hazır gelmişken.Sana nice mutluluk ve huzur dolu mesajlar diliyorum çünkü hak ediyorsun.Uzun uzadıya yazmama gerek yok neyin ne olduğunu bilirsin sen zaten.
Hediyeni de şöyle bırakayım.Çıktığından beri neredeyse her gün bir doz alırım müthiş söylemiş.
Çok sevdim ilk çıktığından beri müthiş bir şarkı.Çok teşekkürler.
Utandımsabırsızım azıcık
Şarzım dolsun biraz dinleyip yorumlarım ❤
Doymadın hediye almaya doymadınHediyem? 😱
Bana kimse demesin daima kulübe giriyorsun. Bakın 2017 de sadece 2 kere girdim benim gibi çenesi düşük biri için azTarihlerimide sırf @MasacRE- o lafı söylemesin diye belirttim konuda
Masacre bu kez hediyeden kaçamazsın
Yok artık, senden can çatlasa 1 tane gelmiştirDoymadın hediye almaya doymadın
Çıkacağım şimdi, bugün girmem belki tekrarYok artık, senden can çatlasa 1 tane gelmiştir
Çok söylenmede kap bir hediye
Unutursan, itinayla hatırlatırımÇıkacağım şimdi, bugün girmem belki tekrarYarın bakınırım sana hediye
Teşekkür ederimForuma daha yeni giriyorum bir baktım kendi konunu kendin açmışsınBenim de aklımdaydı .
Tebrik ediyorum forumun kaliteli insanlarından "Zeynep"Nice mesajlara diyelim.
Sana Merve Özbey'in şarkısını hediye ediyorum çünkü bu albümde en beğendiğim
Birde bu yılların eskitemediği şarkıyı da hediye etmek istedim benim için sadece değerli kıldıklarıma hediye ettiğim bir parçadır
Cidden gözlerin ne renkTeşekkür ederim
20.000e girdiğimde sen açmıştın zaten ve düşünmen yeterli
Hediyelirimde çok güzel ve özel hediyen içinde teşekkürlerDaha önce söyledimmi bilmem ama ben karagözlüyümŞarkıda tam uydu
@vadikızı da açmayı istedi konuyu ama ben ondan açmamasını istedim çünkü sözde @denizz19 açacaktı ama aklı 5 karış havadaOkadar o gelene kadar 25 bine girmemeye çalıştım ama olmadı
Bundan sonra kendi konumu kendim açabilirim. Güzel oluyor
Siyah renkli gözlerim işte be, nesini anlamadın?Cidden gözlerin ne renkkaragöz nasıl oluyor biraz ürktüm
@denizz19 dün çok yoruldu lunaparklarda ondandır, helak oldu evlatcığım
Onu okumuştum ve görmüştüm tavşanını ama foruma girip çıkınca ve tekrar mesaj yazmak için girince kaynamış sorrySiyah renkli gözlerim işte be, nesini anlamadın?
aman evlatcığın sizinle buluşmadan önce ben 25 bin oldum. Hatta yazışırken kuru tebrik bile etmediği 20. bin konu ve 3. yılımı telafi etmekten söz etmişti ama farketmedi bile 25 bin olduğum :S neyse sinirliyim kendisine zaten.
Eeyy konum hoşuna gitmedi galiba. Es geçmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?