Dosi 25.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel sanat icra etmiş arkadaş takdir ettim doğrusu. :A
Hediyem? 😱
Bana kimse demesin daima kulübe giriyorsun. Bakın 2017 de sadece 2 kere girdim benim gibi çenesi düşük biri için az :A Tarihlerimide sırf @MasacRE- o lafı söylemesin diye belirttim konuda :A
Masacre bu kez hediyeden kaçamazsın :A

Tebriğimizi de yapalım bari hazır gelmişken. :A Sana nice mutluluk ve huzur dolu mesajlar diliyorum çünkü hak ediyorsun. :) Uzun uzadıya yazmama gerek yok neyin ne olduğunu bilirsin sen zaten. :A

Hediyeni de şöyle bırakayım. :) Çıktığından beri neredeyse her gün bir doz alırım müthiş söylemiş. :)

Tebriğimizi de yapalım bari hazır gelmişken. :A Sana nice mutluluk ve huzur dolu mesajlar diliyorum çünkü hak ediyorsun. :) Uzun uzadıya yazmama gerek yok neyin ne olduğunu bilirsin sen zaten. :A

Hediyeni de şöyle bırakayım. :) Çıktığından beri neredeyse her gün bir doz alırım müthiş söylemiş. :)

Çok teşekkürler.
Utandım :bhr: sabırsızım azıcık :A
Şarzım dolsun biraz dinleyip yorumlarım ❤

Hediyem? 😱
Bana kimse demesin daima kulübe giriyorsun. Bakın 2017 de sadece 2 kere girdim benim gibi çenesi düşük biri için az :A Tarihlerimide sırf @MasacRE- o lafı söylemesin diye belirttim konuda :A
Masacre bu kez hediyeden kaçamazsın :A
Doymadın hediye almaya doymadın :A

Foruma daha yeni giriyorum bir baktım kendi konunu kendin açmışsın :( Benim de aklımdaydı .

Tebrik ediyorum forumun kaliteli insanlarından "Zeynep" :blush: Nice mesajlara diyelim.

Sana Merve Özbey'in şarkısını hediye ediyorum çünkü bu albümde en beğendiğim
Birde bu yılların eskitemediği şarkıyı da hediye etmek istedim benim için sadece değerli kıldıklarıma hediye ettiğim bir parçadır :bhr:

Foruma daha yeni giriyorum bir baktım kendi konunu kendin açmışsın :( Benim de aklımdaydı .

Tebrik ediyorum forumun kaliteli insanlarından "Zeynep" :blush: Nice mesajlara diyelim.

Sana Merve Özbey'in şarkısını hediye ediyorum çünkü bu albümde en beğendiğim
Birde bu yılların eskitemediği şarkıyı da hediye etmek istedim benim için sadece değerli kıldıklarıma hediye ettiğim bir parçadır :bhr:
Teşekkür ederim :bhr:
20.000e girdiğimde sen açmıştın zaten ve düşünmen yeterli :bhr:
Hediyelirimde çok güzel ve özel hediyen içinde teşekkürler :D Daha önce söyledimmi bilmem ama ben karagözlüyüm :A Şarkıda tam uydu :A

@vadikızı da açmayı istedi konuyu ama ben ondan açmamasını istedim çünkü sözde @denizz19 açacaktı ama aklı 5 karış havada :) Okadar o gelene kadar 25 bine girmemeye çalıştım ama olmadı :)
Bundan sonra kendi konumu kendim açabilirim. Güzel oluyor :D

Teşekkür ederim :bhr:
20.000e girdiğimde sen açmıştın zaten ve düşünmen yeterli :bhr:
Hediyelirimde çok güzel ve özel hediyen içinde teşekkürler :D Daha önce söyledimmi bilmem ama ben karagözlüyüm :A Şarkıda tam uydu :A

@vadikızı da açmayı istedi konuyu ama ben ondan açmamasını istedim çünkü sözde @denizz19 açacaktı ama aklı 5 karış havada :) Okadar o gelene kadar 25 bine girmemeye çalıştım ama olmadı :)
Bundan sonra kendi konumu kendim açabilirim. Güzel oluyor :D
Cidden gözlerin ne renk :A karagöz nasıl oluyor biraz ürktüm :A

@denizz19 dün çok yoruldu lunaparklarda ondandır, helak oldu evlatcığım :A

Cidden gözlerin ne renk :A karagöz nasıl oluyor biraz ürktüm :A

@denizz19 dün çok yoruldu lunaparklarda ondandır, helak oldu evlatcığım :A
Siyah renkli gözlerim işte be, nesini anlamadın?
aman evlatcığın sizinle buluşmadan önce ben 25 bin oldum. Hatta yazışırken kuru tebrik bile etmediği 20. bin konu ve 3. yılımı telafi etmekten söz etmişti ama farketmedi bile 25 bin olduğum :S neyse sinirliyim kendisine zaten.

Eeyy konum hoşuna gitmedi galiba. Es geçmişsin :A

Siyah renkli gözlerim işte be, nesini anlamadın?
aman evlatcığın sizinle buluşmadan önce ben 25 bin oldum. Hatta yazışırken kuru tebrik bile etmediği 20. bin konu ve 3. yılımı telafi etmekten söz etmişti ama farketmedi bile 25 bin olduğum :S neyse sinirliyim kendisine zaten.

Eeyy konum hoşuna gitmedi galiba. Es geçmişsin :A
Onu okumuştum ve görmüştüm tavşanını ama foruma girip çıkınca ve tekrar mesaj yazmak için girince kaynamış sorry :A .A

O zaman şarkı sana tam uymuş :bhr: