Dosi 20.000'ler Kulübünde !

Face'de kapak fotoğrafıydı. Ohaa ben bunu buraya da kapak mı yapmışım. Kafa hepten gitti.
O zaman çokça görmüşsündür zaten.
Ilk gördüm ya dedim tamam hafızam iyide bu fotoğrafı bukadar detaylı hatırlayamam,sonuçta yazdan beri kullanmıyorum face sonra dank etti kafama, kontrol ettim burdaki profilini

@denizz19 gibi aç gözlülük edip birde şarkı istiyorum senden

Etiketledim meğerse forumdaymış şuan

Evet bu hediye sayılmaz ben az bilinen bir foto sandım ama her yere koymuşum.
Güzel bir şarkı ayarlarım birazdan.

Evet bu hediye sayılmaz ben az bilinen bir foto sandım ama her yere koymuşum.
Güzel bir şarkı ayarlarım birazdan.
Yok hediye muazzam sonuçta kendin çekmişsin ve ilk bana hediye ettin ama tabiki şarkıyıda bekliyorum

Harika ❤
Fotoğraflada uyumlu, sizin oraların müziği ❤
Biraz zoraki kopardık ama olsun
Zoraki değil içimden geldi çünkü resim biraz yarım yamalak hediye sayılırdı, heryerde olduğu için. Telafi etmek için bunu yapmam gerekliydi.
Şarkı cidden iyi, kız güzel ve içli söylemiş.

Zoraki değil içimden geldi çünkü resim biraz yarım yamalak hediye sayılırdı, heryerde olduğu için. Telafi etmek için bunu yapmam gerekliydi.
Şarkı cidden iyi, kız güzel ve içli söylemiş.
Telafi ettin evet ama gönlünden geldikçe bana hep şarkı hediye edebilirsin

Herzaman aynı çoşkuyla karşılarım hediyelerimi

Telafi ettin evet ama gönlünden geldikçe bana hep şarkı hediye edebilirsin

Herzaman aynı çoşkuyla karşılarım hediyelerimi
Ne diyim kısmet aklıma gelirse zaten şarkı göndermiş şekilde görmüş olursun beni.
Ama ben sadece yolda müzik dinlerim. Ordayken de foruma girmem. Pc'de genelde müzik dinlemem. Ya bir şeyler izlerim ya da oyun oynarım.
Yani gönlümden gelip şarkı hediye etme işi konsepte pek uymuyor böyle özel durumlar dışında.

Şansımı deniyeyim demiştimde
kısmet ne diyelim. Az ve öz olsun madem

Şarkıları dinledim
@gözlemci ben zaten Yıldız Tilbe'yi çok severim ve anlamlı harika bir şarkı secmişsin.
İrem Derici'de beğendiğim seslerden. Kalbimin tek sahibine en sevdiğim şarkısı. Buda iyi "bana hiç bir şey olmaz" sözleri bana uyuyor

@kerem ilkkez duydum bu şarkıyı. Çok hoş, kendine has bir tarzı var ve naif bir şarkıymış. Teşekkürler

@destere profilimde paylaşmıştın bunu, orada isveçce başlığıylaydı oyüzden kapak resminden tahmin edemedim ama dinlerken hatırladım
. Öncedende belirttiğim gibi tam İsveç şarkısı.

Tebrikler @Dosi nice 20 bin mesajlar diliyorum sana
bu arada ben de peşinden geliyorum yeni bir konu açmak istersen benim 20 binler konumu açabilirsin bu hatırlatma ilk hediyem olsun takipte kal ve kaçırma

Bunlarda Survivor'dan gelen diğer hediyelerin

Ecem ve Berna

Ve Ramazan

Dur başını okudum hemen belirteyim konun hazır bile

Benden önce girersin sandım ama senden önce girmeyi başardım

Hediyeler için teşekkürler. Baya yeni bilgilerle gelmişsin

Daha performanslarına bile tam bakamadım ama güzel

Berna'da harika görünüyor resimde

Oooo ben söylemeden hazırlamışsın bile baya hızlı çıktın
evet aslında dün gece girebilirdim ama erken yatmam gerekti o yüzden gece forumda takılmadım bu akşam girerim herhalde az kaldı zaten

Performanslar daha tam belli değil zaten ama şimdilik Ramazan iyi Ecem kötü gibi görünüyor

Bernamın kötü göründüğü bir resim yok ki zaten

Ne akşamı git konularda yaz gir biraz sonra
Akşama kim öle kim kala

Yıldız Tilbe'yi sevebileceğini düşündüğüm için seçmiştim sonra bir tane daha eklemek geldi içimden İrem Derici kalbimin tek sahibi mi olsa dedim
derken Dosi ye hiçbirşey olmaz ı seçelim

Yıldız Tilbe'yi sevebileceğini düşündüğüm için seçmiştim sonra bir tane daha eklemek geldi içimden İrem Derici kalbimin tek sahibi mi olsa dedim
derken Dosi ye hiçbirşey olmaz ı seçelim
hahahaha
harika yorum

Süpersin