Teşekkürler güzel temennilerin için, tabi bu 8 senenin en başlarında henüz pek aktif değildim senin aktiflik tarihin gibi aktifliği arttırıp arkadaşlıklar edindiğim süreçte yolumuz çok çabuk kesişmişti ve bunca sene aynı çizgide devam eden değerli arkadaşlığımız için teşekkür ederim 🤗 hep birlikle nice keyifli zamanlara inşallah.Kadim dostum, yoldaşım, demek 8. yılın... Vaaay be nasıl da akıp gitmiş zaman... Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, keyifli senelerin olsun forumda ve gerçek hayatında... Her şeyin en iyisini hak ediyorsun çünkü... @Dosi
Son zamanlarda bolca dinlediğim sanatçıdan kaliteli bir şarkı ile geliyorum sana...
Teşekkürler. Seninde üyeliğin3 sene olmuş, artık eskilerden sayılmaya başladınForumdaki 8.yaşın kutlu olsun, nice güzel senelere.
İçimden bu şarkıyı hediye edesim geldi, günün neşeli geçsin.
Çok sıradışı bir hediye oldu teşekkürler, gülümsettinForumdaki 8. yaş günün kutlu olsun. İyi ki forumdasın, iyi ki tanışmışız. Daha nice güzel ve keyifli yıllara deyip hediyemi vereyim. @Dosi
30 mu 8? Abbowww.İsveç in cadolozu kötülükler kraliçesi kendini 28 yaşında sanıp aslında 38 olan dosimosi hanım tebriks
Sana @Angelica ve senin genç kızlık yıllarınızın jönü, @MasacRE x @Sherlock un @Maskeli Fedai üslü sayısı kadar erkek olan Emrah ve onun siz kılıklı partneri seren in ilk dizisini hediye ediyorum
Böyle bir dizimi varmış jenerike bakarım sonra.İsveç in cadolozu kötülükler kraliçesi kendini 28 yaşında sanıp aslında 38 olan dosimosi hanım tebriks
Sana @Angelica ve senin genç kızlık yıllarınızın jönü, @MasacRE x @Sherlock un @Maskeli Fedai üslü sayısı kadar erkek olan Emrah ve onun siz kılıklı partneri seren in ilk dizisini hediye ediyorum
inanma ona.30 mu 8? Abbowww.
Harika bir hediyeİyi ki bu forumda var dediğim isimlerden birisin, hep birlikte uzun yıllar geçirmek dileğiyle. @Dosi
Beş sene önce 40 isen, 40 mi 5? Abowww.
Şimdi ilgilenebilirsin. Konuma Beğenimi ve hediyemi bekliyorumdosimosi diye bir kişi forumda olmadığı için bizi ilgilendiren bir durum yok. Konunun silinmesini talep ediyorum.
Ruhum gençBeş sene önce 40 isen, 40 mi 5? Abowww.
Benim ruhum ihtiyar.Şimdi ilgilenebilirsin. Konuma Beğenimi ve hediyemi bekliyorum
Ruhum genç
Zaman hızlı geçiyor gerçekten. 4.seneye girdikten sonra kendimi eski üye olarak kabul edeceğim.Teşekkürler güzel temennilerin için, tabi bu 8 senenin en başlarında henüz pek aktif değildim senin aktiflik tarihin gibi aktifliği arttırıp arkadaşlıklar edindiğim süreçte yolumuz çok çabuk kesişmişti ve bunca sene aynı çizgide devam eden değerli arkadaşlığımız için teşekkür ederim 🤗 hep birlikle nice keyifli zamanlara inşallah.
Bu arada konuya gereken yapılmamış
(Şarkıyı dinleyip yorumlayacağım)
------
Teşekkürler. Seninde üyeliğin3 sene olmuş, artık eskilerden sayılmaya başladın
Günümüz kara kış olarak geçiyor ama Cuma olduğu için keyifli olur yarına evdeyiz diye
Şarkıyı kapaktan tanıdım gibi ama şu an bilmiyorum hangisi. Gün içinde dinlerim
Fazlasıyla belli oluyor desem?Benim ruhum ihtiyar.
Kara kışa bulandığımız bu günlerde güzel hava şarkısı ilginç olacak O kadar çok kar varki trafik allak bullakZaman hızlı geçiyor gerçekten. 4.seneye girdikten sonra kendimi eski üye olarak kabul edeceğim.
Sıla'nın en iyi şarkısı bence. Tam havanın güzel olduğu bir günde, güne başlarken dinlenecek bir şarkı. Mod yükseltip insanın ruhunu haraketlendiriyor.
Aaa, bu şimdi; iltifat mı yermek mi? Ayıptır yav.Fazlasıyla belli oluyor desem?
------
Kara kışa bulandığımız bu günlerde güzel hava şarkısı ilginç olacak O kadar çok kar varki trafik allak bullak
4.seneden gün almaya başladın, kalmadı, 11 ay kaldı
Hangisi işine gelecekse onu kap ruhum yaşlı diyen sensinAaa, bu şimdi; iltifat mı yermek mi? Ayıptır yav.
İsveç in cadolozu kötülükler kraliçesi kendini 28 yaşında sanıp aslında 38 olan dosimosi hanım tebriks
Burada bahar havası var 1 haftadır, gerçi bu kış belli bir dönem dışında böyle geçti çoğunlukla. Şarkıyı unutmuşsun, hatırlattığım iyi oldu bence.Fazlasıyla belli oluyor desem?
------
Kara kışa bulandığımız bu günlerde güzel hava şarkısı ilginç olacak O kadar çok kar varki trafik allak bullak
4.seneden gün almaya başladın, kalmadı, 11 ay kaldı
Sayın yönetici, dosi kullanıcısını size şikayet ediyorum. Alenen bana hakaret etti, davacıyım.Hangisi işine gelecekse onu kap ruhum yaşlı diyen sensin
@Dosi nice forumlu senelereWoaw, taze bir şiir yani. Çok güzel. Daha da anlamlı oldu 🤗
Yıllar Affetmez şarkısı, o an canlı radyoda çalıyordu. Mutfakta iş yaparken genelde müzik açmayı seviyorum.
------
Hep birlikte inşallah
Güne bu şarkı ile başlamak isterdim ama çok erken şu an kahvaltı zamanı açacağım ama. Bu şarkının bende çok fazla anlamı var. Forumdada benim için dönüm noktam olacak bir zamanın simgesi ve tabiki senin vesilen ile tanıdığım bir şarkı