Spor Domènec Torrent

Tolstoyevski

Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,282
Reaksiyon puanı
39,932
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
U… Usta… Bizi bu duruma Terim getirdi, kadroyu o kurdu usta…
7ACA62BF-9472-4AE6-91A8-FC3C6328B852.jpeg
 

Sherlock

Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Karma sayın Gs'li dostum.. Her şey planlanmıştı.. Maskeli > Neo..
Sayın Gs’li dostuma Trinity ayarlıyorum hemen bir tane…
3 maçlık yenilmezlik serisi ile ligin seyrini değiştiren teknik direktör...

Bu adamın seviyesine erişmem mümkün değil... Pro lisansımı yırtıp atıyorum... @Sherlock @Maskeli Fedai
Fatih Terim de şu an evinde torunu duvardan duvara atıyormuş…
 

Gerekli24

Favori Üye
Katılım
2 Şubat 2020
Mesajlar
11,880
Reaksiyon puanı
10,395
Puanı
710
Yaş
21
Konum
Bursa
Tam da dediğim gibi oldu, fırıldak gözlerinden okunuyordu zaten uyanık ve kurnaz olduğu, “piyango bulduk en fazla tazminati alır gideriz” diye düşündüğünü ve tam da böyle oldu. Gerçekten gözler ruhun aynasıymış ve insan kişiliğini çok iyi yansıtıyormuş.

Göreve geldiği takımda 6 maçta sıfır galibiyet, gerçekten eşi benzeri yok bunun. Gelmiş geçmiş en kötü hoca oldu kulübe gelen, tarihe geçti. Takımı sözde kurtarmak için gelen adam, 6 maçta gelene gidene tokatlandı. Allah kahretsin. Senin gibi başkana da… Başkan olduğu güne de… Belmas denen şahsiyet, bu bilgisayar yazılımıyla birlikte defolup gideceksiniz Söke Söke.

Önce Torrent gidecek Şubat’ta, ardından Mart olacak ve Belmas’a bye bye diyeceğiz. Mart’ın sonu ise bahardır…



Torrent geldiğinde 12. sıradaydık, eyvallah ama 5. sıra ile aramızda yalnızca 5 puan vardı. 8. ile 2 puan.

Şimdi 16. sıradayız, küme düşme sırasının bir önünde. Giresun 17. sırada ve onunla aramızda 3 puan var. 5. ile aramızda ise 14 puan var. Bu farkın ve rezaletin sebebi bu yaşına dek TD olamamış, kovulduğu takımlarda sevinç gösterilerine neden olmuş bu şahsiyettir.

Fatih Terim’i göndermek çok büyük hataydı. Fatih Terim kalsaydı yüzde yüz eminim ki bu takımı toparlardı. Belki yine ilk üçte dörtte olmazdık ama bu kadar da rezil olmazdık. Hadi bi aptallık ettin Terim’i gönderdin, ne diye böyle bir hoca bile olmayan yardımcı elemanı takımın başına getirirsin. Bülent olur Okan olur hatta Hamza bile. Hiçbiri olmadı, Avrupa’dan, kuzey Avrupa’dan adam akıllı bir hoca getirebilirdin. Allah kahretsin! Torrent hocanızla gurur duyun… 👏 @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock
Bu olanlar yine de adamı gelir gelmez ilk maçtan eleştirmeni haklı çıkarmaz. Son dediğine katılıyorum ligi hiç tanımayan bir adamı getirdiklerinde ilk ben de bu mu geliyor la demiştim. Ama önce sevdiğin biri gitti diye adamı daha ilk maçtan kötülemeye ben her türlü karşıyım.

Şu an o mesajı yazsan bir şey demezdim mesela :A Zamanında bizimkiler Avcıyı daha ilk maçlardan böyle yapıp o sene takımı bitirdiler. Ha Avcıyı seviyor muyum veya o dönem Fikret Orman'ın yaptıklarını savunuyor muyum hayır ama Avcıyı o dönem geldiğinden beri istemeyen bir taraftar grubu vardı aynı şey Torrent için de oldu. Ama ben Torrent'in bu baskıyı hissetip taktığını da çok sanmıyorum.

Fatih Terim'e gelirsek gidiş zamanı ve şekli belki yanlış olabilir ama onun dışında biri bu zamana kalmadam çoktan giderdi kalırsa da deli gibi istifa sesleri çıkardı.
 

MasacRE

Favori Üye
Katılım
5 Ocak 2012
Mesajlar
32,523
Reaksiyon puanı
28,160
Puanı
1,059

Maskeli Fedai

Favori Üye
Katılım
31 Mayıs 2012
Mesajlar
36,407
Reaksiyon puanı
37,566
Puanı
1,059
Konum
Troller Kasabası
  • Harika
Reactions: MEnes and MasacRE