Philip cocuyu unutttun @xdragxxTürk takımları ve ismi komik yabancı hocalar.
Bilic, Dick Advocaat, John Benjamin Thoscak
Şimdi kaçak yollarla puanları cebe mi atacak?Türk takımları ve ismi komik yabancı hocalar.
Bilic, Dick Advocaat, John Benjamin Thoscak
Galatasaray da internet çöktüŞimdi kaçak yollarla puanları cebe mi atacak?
Vallaha iyiydi he@xdragxx , reis fena espri yaptı.
Ne indirmek istedin ?Vallaha iyiydi he
Torrent'ten yaptığım indirme bozuk çıktı benim de.
Ben nedense bu adamın bakışına kıl oldum, böyle uyanık kurnaz gibi bir yüz ifadesi var. Öte yandan %99 ihtimalle en geç sezon sonu ya da sene sonuna doğru kovulacaktır, Fatih Terim’in gölgesinden kaçması çok zor bu kalibrede bir isim için. %1 ihtimal ise İmparatorrent olma ihtimali, ama pek olası değil tabii ki. Yine de umarım başarılı olur ve Geretz’den sonra şampiyonluk kupası kaldıran ilk yabancı hoca olur…
Torrent sevmemen şaşırttı.Ben nedense bu adamın bakışına kıl oldum, böyle uyanık kurnaz gibi bir yüz ifadesi var. Öte yandan %99 ihtimalle en geç sezon sonu ya da sene sonuna doğru kovulacaktır, Fatih Terim’in gölgesinden kaçması çok zor bu kalibrede bir isim için. %1 ihtimal ise İmparatorrent olma ihtimali, ama pek olası değil tabii ki. Yine de umarım başarılı olur ve Geretz’den sonra şampiyonluk kupası kaldıran ilk yabancı hoca olur…
Netflix’te belgeseli çıkacak Terim’in, biz de haliyle platformcu olduk torrent filan bizlik değilTorrent sevmemen şaşırttı.
Forumu kapattıracak @bazinga.Netflix’te belgeseli çıkacak Terim’in, biz de haliyle platformcu olduk torrent filan bizlik değil
Olur mu müptelası onun @Tolstoyevski torrentenskiTorrent sevmemen şaşırttı.
Yahu adam yeni geldi daha ne suçu var. Terim kaç maçtır kötü. Galatasaray'ı bu adamcılık harbiden bitirecek bu sene Kasımpaşa maçı kaybedilirse ciddi küme potasında.Seni de indireceğiz torrent… Hem de fiber hızıyla indireceğiz, yasal yollardan. İspanyol/Portekiz ekolünden hangi hoca bu ligde başarılı olmuş da senin gibi hoca bile olmayan yardımcı eleman bu takımın başında olacak? Zaten yüz ifadene bile kıl olmuştum “piyango bulduk, en fazla tazminatımızı gideriz” diye düşündüğüne eminim…
Seni de indireceğiz torrent… Hem de fiber hızıyla indireceğiz, yasal yollardan. İspanyol/Portekiz ekolünden hangi hoca bu ligde başarılı olmuş da senin gibi hoca bile olmayan yardımcı eleman bu takımın başında olacak? Zaten yüz ifadene bile kıl olmuştum “piyango bulduk, en fazla tazminatımızı gideriz” diye düşündüğüne eminim…
Torrent geldiğinde 12. sıradaydık, eyvallah ama 5. sıra ile aramızda yalnızca 5 puan vardı. 8. ile 2 puan.Yahu adam yeni geldi daha ne suçu var. Terim kaç maçtır kötü. Galatasaray'ı bu adamcılık harbiden bitirecek bu sene Kasımpaşa maçı kaybedilirse ciddi küme potasında.
U… Usta… Bizi bu duruma Terim getirdi, kadroyu o kurdu usta…Torrent hocanızla gurur duyun… 👏 @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?