Spor Domènec Torrent

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,226
Puanı
1,060
Galatasaray'ın adından bolca mizah çıkaracak, Guardiola'nın ekibinde yer almış yeni teknik direktörü. Soyadı da bir o kadar ilginç: Font.

Tam ismi: Domènec Torrent Font

Türk takımları ve ismi komik yabancı hocalar.
Bilic, Dick Advocaat, John Benjamin Thoscak

Reactions: 12.Adam
Ben nedense bu adamın bakışına kıl oldum, böyle uyanık kurnaz gibi bir yüz ifadesi var. Öte yandan %99 ihtimalle en geç sezon sonu ya da sene sonuna doğru kovulacaktır, Fatih Terim’in gölgesinden kaçması çok zor bu kalibrede bir isim için. %1 ihtimal ise İmparatorrent olma ihtimali, ama pek olası değil tabii ki. Yine de umarım başarılı olur ve Geretz’den sonra şampiyonluk kupası kaldıran ilk yabancı hoca olur…

Reactions: Gerekli24 and Araf

Torrent: "Alın şu @Tolstoyevski'yi buradan, bakışımı beğenmemiş."

Torrent: "Şimdi sessizce izle beni @Tolstoyevski."

Torrent sevmemen şaşırttı.

Tam bir kapalı kutu ama işi çok zor olacak bu ortamda

@xdragxx dediğim adamı harbi getirmişler ya adam gitmeden yerine bulmuşlar adamı
Yardımcıydı diyorlar ama Terim benim haberim yoktu demişti Giresun maçı sonrası

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Seni de indireceğiz torrent… Hem de fiber hızıyla indireceğiz, yasal yollardan. İspanyol/Portekiz ekolünden hangi hoca bu ligde başarılı olmuş da senin gibi hoca bile olmayan yardımcı eleman bu takımın başında olacak? Zaten yüz ifadene bile kıl olmuştum “piyango bulduk, en fazla tazminatımızı gideriz” diye düşündüğüne eminim…

Reactions: 12.Adam
Yahu adam yeni geldi daha ne suçu var. Terim kaç maçtır kötü. Galatasaray'ı bu adamcılık harbiden bitirecek bu sene Kasımpaşa maçı kaybedilirse ciddi küme potasında.

Reactions: Tolstoyevski

Tam da dediğim gibi oldu, fırıldak gözlerinden okunuyordu zaten uyanık ve kurnaz olduğu, “piyango bulduk en fazla tazminati alır gideriz” diye düşündüğünü ve tam da böyle oldu. Gerçekten gözler ruhun aynasıymış ve insan kişiliğini çok iyi yansıtıyormuş.

Göreve geldiği takımda 6 maçta sıfır galibiyet, gerçekten eşi benzeri yok bunun. Gelmiş geçmiş en kötü hoca oldu kulübe gelen, tarihe geçti. Takımı sözde kurtarmak için gelen adam, 6 maçta gelene gidene tokatlandı. Allah kahretsin. Senin gibi başkana da… Başkan olduğu güne de… Belmas denen şahsiyet, bu bilgisayar yazılımıyla birlikte defolup gideceksiniz Söke Söke.

Önce Torrent gidecek Şubat’ta, ardından Mart olacak ve Belmas’a bye bye diyeceğiz. Mart’ın sonu ise bahardır…

Yahu adam yeni geldi daha ne suçu var. Terim kaç maçtır kötü. Galatasaray'ı bu adamcılık harbiden bitirecek bu sene Kasımpaşa maçı kaybedilirse ciddi küme potasında.
Torrent geldiğinde 12. sıradaydık, eyvallah ama 5. sıra ile aramızda yalnızca 5 puan vardı. 8. ile 2 puan.

Şimdi 16. sıradayız, küme düşme sırasının bir önünde. Giresun 17. sırada ve onunla aramızda 3 puan var. 5. ile aramızda ise 14 puan var. Bu farkın ve rezaletin sebebi bu yaşına dek TD olamamış, kovulduğu takımlarda sevinç gösterilerine neden olmuş bu şahsiyettir.

Fatih Terim’i göndermek çok büyük hataydı. Fatih Terim kalsaydı yüzde yüz eminim ki bu takımı toparlardı. Belki yine ilk üçte dörtte olmazdık ama bu kadar da rezil olmazdık. Hadi bi aptallık ettin Terim’i gönderdin, ne diye böyle bir hoca bile olmayan yardımcı elemanı takımın başına getirirsin. Bülent olur Okan olur hatta Hamza bile. Hiçbiri olmadı, Avrupa’dan, kuzey Avrupa’dan adam akıllı bir hoca getirebilirdin. Allah kahretsin! Torrent hocanızla gurur duyun… 👏 @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock

Reactions: Maskeli Fedai