Star Dolunay - Dizi Yorumları

kaan biraz klişe bulmuş diziyi :A :A :A

ama 5 reyting başlangıc yapanlar genelde 1 reytinge oynayan diziler ouyor ilerde bu dizi baya iş yapabilir inş :Z:Z:Z
Kaan izlediği gece yazmıştı bana klişe, kiralık aşk çakması diye. :F

Çok iyi başlangıç yaptı tabi, reytingler bu yıl az ilerliyordu. Son birkaç gündür izleyici ekranlara gelmeye başladı. :Z

ayni konular,kopyalanmis sahneler baydi artik

basrol oyuncularida vasat

Klasik romantik komedi formatında yaz dizisi. Zengin ve yakışıklı oğlanla, sıradışı komik kız.:D
Yaz boyunca liderliğini sürdürür gene de izleyici bıkmıyor bu türden.:D

Kaan izlediği gece yazmıştı bana klişe, kiralık aşk çakması diye. :F

Çok iyi başlangıç yaptı tabi, reytingler bu yıl az ilerliyordu. Son birkaç gündür izleyici ekranlara gelmeye başladı. :Z
Kiralık aşktan sonra şöyle 10 reytinge oynayan yaz dizisi geçen yıl olmadı bakalım bu yıl dolunay bunu başarabilecekmi 2 ayrı fragmanda 1 er milyon izlenmiş bu bölüm 7 reyting gelebilir :Z:Z:Z

yine eğlenceli bir bölümdü ama bu ferit bey çok sönük kaldı dizide yani şuan deniz dizinin ana başrolu gibi oynuyor benimde favorim :A :A :A @Yiğitt @xemrexxx
,VUQJjWBly0CZl6_BxomJoQ.jpg

Şu an bugünki bölümün tekrarı açık TV'de, yaz boyunca boşlukta izlerim yine. Ama bi zahmet edib senaryoda biraz değişiklik yapsınlar ya cidden. :D
Ateşböceği daha iyi bence ve bi tık daha özgünlük var. Dolunay aşırı klişe yani özgün birşeyin ö'sü yok. :F

2. BÖLÜM

Bulut'un anne ve babasının ölümü şaşırtıcı oldu, dizi bundan sonra başlayacak anladığım kadarıyla. Deniz ve Nazlı aşkı başlasa keşke ama Ferit işin içinde. İşin kötü tarafı Deniz de iyi Ferit de iyi. :D Hani bir taraf kötü olurdu oraya gitmese derdik ya öyle olmadı. :(

Asuman'a sinir oluyorum, çok itici ve sinir birisi. Kısa sürede diziden çıkması dileğiyle diyeceğim de yakında Mert Yavuzcan ile aşkı başlayacaktır onun da. :T:

3. bölümü de bekliyoruz bakalım. :D

2. BÖLÜM

Bulut'un anne ve babasının ölümü şaşırtıcı oldu, dizi bundan sonra başlayacak anladığım kadarıyla. Deniz ve Nazlı aşkı başlasa keşke ama Ferit işin içinde. İşin kötü tarafı Deniz de iyi Ferit de iyi. :D Hani bir taraf kötü olurdu oraya gitmese derdik ya öyle olmadı. :(

Asuman'a sinir oluyorum, çok itici ve sinir birisi. Kısa sürede diziden çıkması dileğiyle diyeceğim de yakında Mert Yavuzcan ile aşkı başlayacaktır onun da. :T:

3. bölümü de bekliyoruz bakalım. :D

o kadına dizi teklifi geldi diye çıkmış kocasıda kadın çıkıcak diye senaryo gereği onuda şutladılar demekki :A :A :A

Deniz süper bu arada :Z:Z:Z

o kadına dizi teklifi geldi diye çıkmış kocasıda kadın çıkıcak diye senaryo gereği onuda şutladılar demekki :A :A :A

Deniz süper bu arada :Z:Z:Z
Onunla bir alakası yok ki, senaryo bu şekildeydi. :D Anne ve baba ölecekti, Bulut da Ferit ve Deniz'e yanaşacaktı, sonra çocuk da Nazlı'yı isteyip o şekilde ilerleyecekti. Filmle diziyle alakası yok. :D

Onunla bir alakası yok ki, senaryo bu şekildeydi. :D Anne ve baba ölecekti, Bulut da Ferit ve Deniz'e yanaşacaktı, sonra çocuk da Nazlı'yı isteyip o şekilde ilerleyecekti. Filmle diziyle alakası yok. :D
haberi açıldıya forumda dolunaydan bu kadına dizi teklifi gelmiş bu hafta diziden çıkıcak diye haberi sende açmıs olabilirsin baskasıda açmıs olabilir haberde doğru çıktı
:A :A :A

haberi açıldıya forumda dolunaydan bu kadına dizi teklifi gelmiş bu hafta diziden çıkıcak diye haberi sende açmıs olabilirsin baskasıda açmıs olabilir haberde doğru çıktı
:A :A :A
Ayrılık haberi zaten 1 hafta önce çıkmıştı, gördüm konuyu ama filmle/diziyle alakası yok. Senaryo böyleydi. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy