Star Dolunay - Dizi Yorumları

Olaylar olaylar
@Yiğitt @Çiğdem- izlediniz mi??

hakanın o çocuğun annesi babasını şirket için öldürdüğünü öğrenince şok oldum ayoll @xemrexxx 😱😱😱

yiğit bahsetmemiş anlamadımı yoksa

Anlamamış olabilirim, kim kime şok olmuş?
ben şok oldum ayoll

çocuğun anne babası tarafik akzasında ölmüştüya onları hakan öldürmüş şirket hissesi için son sahnede aynı şekidle feritide öldürün dedi 😱😱😱

ben şok oldum ayoll

çocuğun anne babası tarafik akzasında ölmüştüya onları hakan öldürmüş şirket hissesi için son sahnede aynı şekidle feritide öldürün dedi 😱😱😱
Anaaa doğru.

Emir ve Zeynep gibi Ferit'in de işini bitirin dedi, anlamıştım zaten.

6. BÖLÜM

Fena bölüm değildi. Bakalım Ferit'in eline Asuman'ın yaptıkları ulaşabilecek mi? Yani dosya ulaştı ama görecek mi? Sanmıyorum.
Bu iş tam Nazlı ve Ferit sevgili olacağı sırada ortaya çıkacak, her şey duman olacak. Aha da yazdım buraya.

7. bölüm fragmanı:

necip bey çok iyi bir oyuncu gerçekten kehribar kösem dolunay son dönemde hep izlediğim dizilere çıkıyor şu sahneyi çok kez tekrar seyrettim

@dreamy @xemrexxx

Aynen harika oyuncu.
Şu Bulut'un da oyunculuğunu sadece ağlarken beğeniyorum. Yapmacık oluyor çoğunlukla.
Dizinin ana başrolu bu çocuk gibi aslında dizi bu çocuğa uygun bir isimle başlayabilirmiş çünkü ana karakterde o var çevresini anlatıyor

Dizinin ana başrolu bu çocuk gibi aslında dizi bu çocuğa uygun bir isimle başlayabilirmiş çünkü ana karakterde o var çevresini anlatıyor
Olabilirdi. Aslın da bu da iyi bir şey, vıcık vıcık aşk dizisi olmuyor.

Bölüm güzel gidiyor.

Deniz ve Alya'nın sevgili olduğu ortaya çıktı.

Aboo ilk öpüşme Dolunay'dan geldi.
Nazlı ve Ferit öpüştü, o nasıl öpmek öyle? Aklıma Çilek Kokusu geldi, orada da Burak Aslı'yı yiyip bitirmişti.

Bölüm de güzeldi genel olarak, sevdim ben. Bulut'un vesayeti Demetlerde kaldı yine.

bunlar yalancıktan evlenecek sanırım bulutu almak için