Star Dolunay - Dizi Yorumları

Olaylar olaylar :Z @Yiğitt @Çiğdem- izlediniz mi?? :D
5. BÖLÜM

Sabah izlemiştim bölümü ama yorum yapmayı unutmuşum. :D 4. bölüme göre çok çok iyi bir bölümdü. Engin, Fatoş'u öğrendi. Yalan söylediğine üzüldü, bu gidişle Asuman'a yolu görünecek. :( Fatoş ve Tarık aşk yaşar zaten, onlar daha çok yakışıyor. :bhr:

Asuman'ın telefonu Nazlı'da, yakında oradan anlayacaklar. :( Ferit tam güvenecek Nazlı'ya bir şey çıkıyor, ne olacak böyle? Bekliyoruz yeni bölümü de. :Z

hakanın o çocuğun annesi babasını şirket için öldürdüğünü öğrenince şok oldum ayoll @xemrexxx 😱😱😱

yiğit bahsetmemiş anlamadımı yoksa :A :A :A

ben şok oldum ayoll :F

çocuğun anne babası tarafik akzasında ölmüştüya onları hakan öldürmüş şirket hissesi için son sahnede aynı şekidle feritide öldürün dedi 😱😱😱
Anaaa doğru. :D

Emir ve Zeynep gibi Ferit'in de işini bitirin dedi, anlamıştım zaten. :pala:

6. BÖLÜM

Fena bölüm değildi. Bakalım Ferit'in eline Asuman'ın yaptıkları ulaşabilecek mi? Yani dosya ulaştı ama görecek mi? Sanmıyorum. :D Bu iş tam Nazlı ve Ferit sevgili olacağı sırada ortaya çıkacak, her şey duman olacak. Aha da yazdım buraya.

7. bölüm fragmanı:

6. BÖLÜM

Fena bölüm değildi. Bakalım Ferit'in eline Asuman'ın yaptıkları ulaşabilecek mi? Yani dosya ulaştı ama görecek mi? Sanmıyorum. :D Bu iş tam Nazlı ve Ferit sevgili olacağı sırada ortaya çıkacak, her şey duman olacak. Aha da yazdım buraya.

7. bölüm fragmanı:

necip bey çok iyi bir oyuncu gerçekten kehribar kösem dolunay son dönemde hep izlediğim dizilere çıkıyor şu sahneyi çok kez tekrar seyrettim :T

@dreamy @xemrexxx

Aboo ilk öpüşme Dolunay'dan geldi. :D Nazlı ve Ferit öpüştü, o nasıl öpmek öyle? Aklıma Çilek Kokusu geldi, orada da Burak Aslı'yı yiyip bitirmişti. :F

Bölüm de güzeldi genel olarak, sevdim ben. Bulut'un vesayeti Demetlerde kaldı yine. :(

Aboo ilk öpüşme Dolunay'dan geldi. :D Nazlı ve Ferit öpüştü, o nasıl öpmek öyle? Aklıma Çilek Kokusu geldi, orada da Burak Aslı'yı yiyip bitirmişti. :F

Bölüm de güzeldi genel olarak, sevdim ben. Bulut'un vesayeti Demetlerde kaldı yine. :(
bunlar yalancıktan evlenecek sanırım bulutu almak için :F