Star Dolunay - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
14756899-18ed-4378-98dc-d4ae013cc7bf.jpg

Star TV'nin yeni ve iddialı dizisi ''Dolunay'' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını Yağmur Ünal ve Med Yapım'ın ortaklaşa üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı dizinin başrollerinde Özge Gürel, Can Yaman, Türkü Turan, Balamir Emren ve Mert Yavuzcan'ın yer alıyor.

''Dolunay'' yeni bölümleriyle her salı 20.00'de Star TV'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

yine hep aynı tipte dizi karakterleri zengin yalnızlığı seven soğuk erkek tipi ve onu şaşırtan sakar geveze salak bir kız :A :A :A

oyüzden yaz dizilerinin hepsine bakmak saçma sadece 1 tane seçmek lazım bu yaz bunu seçtim hadi bakalım izleyecem akşama :Z:Z:Z

yine hep aynı tipte dizi karakterleri zengin yalnızlığı seven soğuk erkek tipi ve onu şaşırtan sakar geveze salak bir kız :A :A :A

oyüzden yaz dizilerinin hepsine bakmak saçma sadece 1 tane seçmek lazım bu yaz bunu seçtim hadi bakalım izleyecem akşama :Z:Z:Z
Bunu mu seçtin .sss Insan Kap atisina bakar lo cocukla kiz arasinda en az 15 yas olmasina ragmen iyi dizi :A

Akşam yoruma gel o halde, yorumlaşacaksak izlerim tv'den? Yoksa yarın netten izlerim. :A

Bunu mu seçtin .sss Insan Kap atisina bakar lo cocukla kiz arasinda en az 15 yas olmasina ragmen iyi dizi :A
Akşam yoruma gel o halde, yorumlaşacaksak izlerim tv'den? Yoksa yarın netten izlerim. :A
Buray şarkısı çalıyorlar ne kadar yeni dizi. :A
kız inşallah minik alihandan birkaç oyunculuk dersi almıştır şu konu mankeni gibi başroller :F hjgjjghjhgj.png

kız inşallah minik alihandan birkaç oyunculuk dersi almıştır şu konu mankeni gibi başroller :F Ekli dosyayı görüntüle 56198
dizi gayet güzel olmuş ayy bu çocuk en iyi yan oyuncu gibi görünüyor şuan evet :F

@cookies

kız inşallah minik alihandan birkaç oyunculuk dersi almıştır şu konu mankeni gibi başroller :F Ekli dosyayı görüntüle 56198
dizi gayet güzel olmuş ayy bu çocuk en iyi yan oyuncu gibi görünüyor şuan evet :F

@cookies

@cookies

diziyi sevdim ama başroldeki oğlan biraz cıvık hayraz gibi yanı ömerin o ağırbaşlılığı işkolik hali pek yok :F

kız desek huyu zaten defne yüz hatlarıda andırıyor elçini görüyorum sankı :A

@cookies @Yiğitt @xemrexxx

Çembere ve buna bak :A :A :A
Ben de yarın izleyeceğim. :Z

diziyi sevdim ama başroldeki oğlan biraz cıvık hayraz gibi yanı ömerin o ağırbaşlılığı işkolik hali pek yok :F

kız desek huyu zaten defne yüz hatlarıda andırıyor elçini görüyorum sankı :A

@cookies @Yiğitt @xemrexxx

Çembere ve buna bak :A :A :A

Dün başladı pazartesileri olucak ama film serisi olarak tasarlanmış 6 bölümlük olarak kanıt gibi cinayet araştırıyorlar ama yabancı dizi gibi olmuş ilk bölümünde sedef avcı konuk oyuncuydu başrollerde barış bağcı, söz den çolakı oynayan adam falan var :F
sen izledinmi @Yiğitt :A
https://fav10.net/forum/threads/Çember-dizi-film-yorumları.269282/

Dün başladı pazartesileri olucak ama film serisi olarak tasarlanmış 6 bölümlük olarak kanıt gibi cinayet araştırıyorlar ama yabancı dizi gibi olmuş ilk bölümünde sedef avcı konuk oyuncuydu başrollerde barış bağcı, söz den çolakı oynayan adam falan var :F
Yok daha izleyemedim, işlerim var şu sıralar. Bu hafta içinde muhakkak bakarım. :D

Diziye ben de baktim ama Koris ve Nero havasi yok karakterlerde.Asla bir Kiralik ask olamaz gibi :A