Dokuz Oğuz'un Yayın Tarihi Belli Oldu! | FOX

cokiyitvci

Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,253
Reaksiyon puanı
13,302
Puanı
1,060
Süleyman Çobanoğlu askeri dizi yazmaya Sakarya Fırat ve Savaşçı'dan alışık. İzleyicinin neyi sevdiğini bilen bir isim. :)

Senaryoda bir sıkıntı olmaz bence ancak oyunculuk anlamında bir sıkıntı olursa dizi tutmaz. Yine de ben totalde ilk 6'da 7'de bazen de ilk 5'e girebileceğini düşünüyorum. Zirve yarışı filan çok çok zor ama. :)
Çok doğru Süleyman'ım işini bilir. :bhr:
 

cokiyitvci

Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,253
Reaksiyon puanı
13,302
Puanı
1,060
Sen izliyormusun ki :A
1. Bölüm özeti çıktı. İlk bölüm yarın akşam FOX'ta. :bhr:

DOKUZ OĞUZ 1. BÖLÜM ÖZETİ

Albay Tomris Toprak; “Türk Dünyası Acil Müdahale Timi”ni kurmak için titizlikle sürdürdüğü çalışmaların sonuna gelmiş ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin en yetenekli ve cesur subaylarından biri olan Yüzbaşı Batur Karanlık’ı tim komutanı olarak belirlemiştir. Halen bir sınır karakolunda görev yapan Karanlık Yüzbaşı, Oğuz Timi’nin başına geçmeden önce, aylardır peşinde olduğu kırmızı listedeki bir terörist için planladığı operasyona çıkar. Aynı süreçte Tomris Albay da Nahçıvan’da askeri temaslarda bulunmak üzere yoldadır. Ancak Türk Dünyası Acil Müdahale Timi’ni daha kurulma aşamasında boğmaya kararlı şer odakları, bu iki Türk Subayı için çoktan düğmeye basmıştır... Yüzbaşı Batur Karanlık komutasında yemin ederek göreve başlayan “Oğuz Timi” Özbekistan-Afganistan sınır bölgesinde yaşayan, Türk konar-göçerlerle ilgili gelen haberler üzerine harekete geçer ve soydaşlarına siper olmak için uzun bir yola çıkar. Operasyon sırasında sürpriz bir şekilde Karanlık Yüzbaşı’nın karşısına çıkan genç kadın ise kafaları karıştırır. Gizemli tavırlarıyla Yüzbaşının ilgisini çekmeyi başaran bu kadın, dost mu düşman mı? Melek mi yoksa şeytan mı?..