cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,805
- Puanı
- 1,060
Yarın bir 5 alırsak devamı gelir gibi.Merak etme ederim tabii
Yarın bir 5 alırsak devamı gelir gibi.Merak etme ederim tabii
Yarın bir 5 alırsak devamı gelir gibi.
En iyi asker dizisini yine biz yapmışız, fark-ı FOX' dediğim gibien fazla izlene 3.dizi
güzel sevindim@Doğan en fazla izlenen 3. dizi olması sorun değil. 5'e yükselirsek Total ve ABC1'de bu iş tamamdır.
2. Bölüm'ü de izle, çok daha iyiydi. 3 daha da üstüne koyacak.dizi köpeğin kurtarmasıyla başladı bare köpeği öldürmeseydiniz ve ortada bir şehit canlı varsa 2kişiyle cenaze yapılmaz. ağaç şehit oldu diye mangama cenaze yaptırdım ben alaydan gelen talimat ile ve kardeşini hiç göremeden şehit etmek sen koskoca yüzbaşısın hedefi görmeden ateş etmek ne saçmalıklarla dolu başladı kadın albay tank'a biniyor tankla köyü bertaraf ediyor tabi efenim
askeri geçmişim olduğu için filmde fazla saçma sahneler var o yüzden notumu verdim gece ancak denk gelirsem izlerim 2.bölümü2. Bölüm'ü de izle, çok daha iyiydi. 3 daha da üstüne koyacak.
Vallahi en iyi askeri dizileri FOX'um yapar, kimse aksini iddia etmesin.askeri geçmişim olduğu için filmde fazla saçma sahneler var o yüzden notumu verdim gece ancak denk gelirsem izlerim 2.bölümü
Sezon ortasında yanlış günde başladı ve deprem dönemine denk geldi. Eğer sezon başında başlasaydı rahat sezon sonunu görecek hatta ikinci sezonu olabilecek bir işti. Kubilay Aka ve Yasemin Kay Allen çok iyiydi.savaşçı senaristti var diye izledim dokuz oğuzu.kubilay aka müthiş oynadı aşağıdaki sahnede ama dizi çok uzun sürmedi.deprem senesine denk gelmesi dizi için kötü oldu.