zaten öyle olsa ekip büyük ölçüde tplanmış olur 😀Reyting denek sistemi değişti, şimdi basit işler tutuyor bu da tutar. Keşke Ela ile de anlaşsalar.
zaten öyle olsa ekip büyük ölçüde tplanmış olur 😀Reyting denek sistemi değişti, şimdi basit işler tutuyor bu da tutar. Keşke Ela ile de anlaşsalar.
Ekip büyük oranda boşta zaten. Başhekim vefat etti, birde Yeşim Ceren Bozoğlu O Hayat Benim dizisinde oynuyor.zaten öyle olsa ekip büyük ölçüde tplanmış olur 😀
ilk doktorlar çok iyi bir işdi , izlemememe rağmen bunu söyleyebilirimEkip büyük oranda boşta zaten. Başhekim vefat etti, birde Yeşim Ceren Bozoğlu O Hayat Benim dizisinde oynuyor.
Ben Yasemin Ergene'yi beğeniyorum gerisi umrumda değil.ilk doktorlar çok iyi bir işdi , izlemememe rağmen bunu söyleyebilirim
benimde hoşuma gidiyorduda yıllardır ekranda hiç görmedimBen Yasemin Ergene'yi beğeniyorum gerisi umrumda değil.
Evlendi çocuk yaptı.benimde hoşuma gidiyorduda yıllardır ekranda hiç görmedim
oyunculuğu bıraktı yani öyle mi ?Evlendi çocuk yaptı.
Ayol kadın zengin kocayi kapti ndn bosu bosuna setlerde zaman öldürsünoyunculuğu bıraktı yani öyle mi ?
Yok bırakmadı, çocuğunu büyütüyordu. Geçenlerde de oyunculuğa geri döneceğini açıkladı.oyunculuğu bıraktı yani öyle mi ?
bende sen gibi düşünüyorum 🙂Ayol kadın zengin kocayi kapti ndn bosu bosuna setlerde zaman öldürsün
bende evlendiğini falan biliyordumda oyunculukla ilgili durumundan bi haberdimYok bırakmadı, çocuğunu büyütüyordu. Geçenlerde de oyunculuğa geri döneceğini açıkladı.
Zaten kadin 6-7 yildir dizilerde oynamiyor bu saatten sonrada oynamaz oyunculuguda unutmustur yanibende sen gibi düşünüyorum 🙂
bende evlendiğini falan biliyordumda oyunculukla ilgili durumundan bi haberdim
Aa noldu loben aradan çıktım, bu mevzular beni aşar 🙂
yok şakada olsa beni aşar, şaka yaptığını biliyorumda aga bu konular çok uzak bana ondan öyle söyledimAa noldu lo@Çiğdem- i diyosan o biliyo saka yaptigimizi.
Yasemini diyosan bence unutmustur ki ben onun son halini gördüm eski güzelliği gitmiş
Anladimyok şakada olsa beni aşar, şaka yaptığını biliyorumda aga bu konular çok uzak bana ondan öyle söyledim
Ayol daha çocuğu gormedin belki kasli masli sirket veliahtidir 😉 😉
@Mr.At çöpçatanı sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?