- Reaksiyon puanı
- 17,850
- Puanı
- 1,061
Ok. neyse sorun değil.sen sonradan ayrılcam diyince unuttum
Prnss yerinede dizikolik yazılabilirBirde Hilal haklı. Prnss.. ın repliklerinde ben dizi kolik filan yazıyor. Onları düzenlemelisin.
Bu çocuk beni kıskanıyoohilal çok replik vermisin emre rolünü azalt
Öyle olacaktı zaten fakat rol almak istemedim. Zate Emre değilde bir başkası yapıyor olsaydı kabul etmezdim ancak yinede son anda reddettim. Kendi özel nedenlerim haricinde pek geleceğe yönelik diziler olmuyor bunlar genelde fakat bakalım Emre ne kadar devam ettirecek?Prnss yerinede dizikolik yazılabilir
- - - Ekleme - - -
Bu çocuk beni kıskanıyoo
Ben THE HAREM diye birşey çekeceğim. Başrolde sen varsın fakat yüzün kapalı olacak. Zaten görünmemesi daha iyi senin adına. Hiç çoktan tırsan ve korkan sayısı azalır.emre dedemin dolabi die dizi çekersen basrole dizi kolik ve lale devri yaz tamamdır
Ben THE HAREM diye birşey çekeceğim. Başrolde sen varsın fakat yüzün kapalı olacak. Zaten görünmemesi daha iyi senin adına. Hiç çoktan tırsan ve korkan sayısı azalır.
Senin çekeceğin dizilerde Star TV kalitesinde olur zaten. 3-5 bölümde yayından kaldırılır.
Ne ağırı ya çok kısaa uzatılsınn lüttfeenyeni gördüm set çok yoğun vaktim yok güzel olmuş
Ne ağırı ya çok kısaa uzatılsınn lüttfeen
Başrol'üm ben Para ya Para demiyoomben olmasam dizi biter