Ben pek beğenmedim fragmanı ama çok çok iyi bir kadrosu var dizinin ve mali olarakta çok emek verilmiş bir dizi bu. Bu diziyi merakla bekliyorum ama daha iyi ve etkileyici bir fragman bekliyorum. Hayırlı olsun. 
bilmiyorum ama perşembe ve salı zaten dolu,pazartesi yalan dünya var bu dizi için en uygunu cuma bence komedi boşluğu var cumaları![]()
Ya çarşamba yada cuma olur. Ama içimden çarşamba geçiyor.![]()
hs 4-5 alıyor cuma günü bu dizi de en kötü o kadar alır ab si zaten çok daha iyi olur :haftasonunna gitmez herhalde ama hafatasonu olursa acuna ab de baya zorluk çıkarırı
![]()
Pis yedili de artıl bayağı düştü, çarşamba rahat iş yapar gibi![]()
atv nin hafta içi tek boş günü çarşamba mint bu diziyi çarşambya koyarsa yazık olur bence@Fks14
Hakaret mi bu?pis yedili ile kitlesi uyşmaz bence py izleyicisinin çoğu en kkötü 1995 ten sonra doğanlar :@denizz19 u tenzih ederim
![]()
Hakaret mi bu?Ben Pis Yedili'yi izliyorum ama sadece evde izliyorum.Onu da ailem izlediği için.
![]()
Pazar yayınlanır gibime geliyor ama orada da MinT dizisi var..
mit tüm gücünü göstermiş bu dizi iel tüm eski dizilerinden oyuncu varplato da güzel olmuş
bence tanıtımlardaki gibi 90 lar müziklerini kullanmalılar her bölüm 2 tane iyi olur :![]()