Her türlü iş yapar, Bergüzar Korel çok yakışır diziye inşallah.Konusu o kadar ağır değil Hizmetçiler gibi light bir drama benziyor.
Her türlü iş yapar, Bergüzar Korel çok yakışır diziye inşallah.Konusu o kadar ağır değil Hizmetçiler gibi light bir drama benziyor.
Bence Arka Sokaklar'ı toptan kaldırın boşuna kambur.Hangi gün olacak bu dizi şimdi? Salı dolu, perşembe dolu. Pazartesi ve Çarşamba da MedYapım'ın kendi işi var. Geriye bi cuma kalıyor. Bence Arka Sokaklar'ın gününü değiştirelim, hangi gün yapsak iş yapıyor zaten. @Aserat çözer sorunu .ss
En çok izlenen dizimiz, niye öyle diyorusun?Bence Arka Sokaklar'ı toptan kaldırın boşuna kambur.
Miadı doldu artık hep aynı şeyler.En çok izlenen dizimiz, niye öyle diyorusun?
Kanalın boş günü yok, ayrıyetten bir sürü dizisi var.Aaa kanal d de imiş. Şaşırdım. Fox'da olmasını bekliyordum. Ama yine de izleyeceğim. Merak ediyorum.
Medyapım deyince benim de aklıma Songül Öden geldi kadrolu isimlerden biri seçilir.Her türlü iş yapar, Bergüzar Korel çok yakışır diziye inşallah.
Keşke olsa, UEK'da harikaydı, BAH'ta harcandı.Medyapım deyince benim de aklıma Songül Öden geldi kadrolu isimlerden biri seçilir.
BAH'ta FOX yüzünden harcandı yoksa orada da harikaydı.Keşke olsa, UEK'da harikaydı, BAH'ta harcandı.
Adı batasıca kanal. .ssBAH'ta FOX yüzünden harcandı yoksa orada da harikaydı.
Neyse ki elemlerimin karşılığı yavaş yavaş çıkıyor.Adı batasıca kanal. .ss
Elemlerinin karşılığının Yasak Elma'dan çıkmasını beklersen daha çok beklersin. @alperuzNeyse ki elemlerimin karşılığı yavaş yavaş çıkıyor.
Yoo geçen sene Ferhat ile Şirin'den çok fena çıkmıştı mesela. Bazen elemler yerine geç ulaşabiliyor.Elemlerinin karşılığının Yasak Elma'dan çıkmasını beklersen daha çok beklersin. @alperuz
Ancak kıytırık yaz dizilerinden çıkar.
Beter ola ola bir hal oldu.
Akşam görünce aklıma ilk Show gelmişti. Doktorlar'ın yapımcısından diyerek tanıtım da yapılırdı.Bu dizi için umutlanmıştım.
Yanlış senaryo kurbanı oldu o dizi, havalara girme.Yoo geçen sene Ferhat ile Şirin'den çok fena çıkmıştı mesela. Bazen elemler yerine geç ulaşabiliyor.
Kanal D'de Hekimoğlu var orada olmaz sanmıştım...Bu dizi için umutlanmıştım.
Hala daha uslanmıyor uğursuz.Beter ola ola bir hal oldu.