Bizimkiler 10 bölüm sonra ne yapacak o zamanBu diziye bu hafta başlayacağım. İzlemek isteyen kişiler varsa bana eşlik edebilir Yorumlayacağım birilerini buldum ama ne kadar çok olursak okadar iyi.
Sadece 10 bölümden oluşuyor ve her biri 1 saat.
@Tolstoyevski @Özgür @Yiğitt @Aserat
@The_Erinch ?
5. Bölümüne bugün baktım ve Türk dizilerini düşününce sırf o 5. Bölümden en az 10 bölüm çıkar. Olaylar şip şak. Bizde malum reyting de böyle iyi olunca hızlı ilerlemezBizimkiler 10 bölüm sonra ne yapacak o zaman
5. Bölümden sonra ben de iyi bölümler beklemiyorum ama izlemesek olmazDemek bitirdin.
Benim 2.sezona başlayasım pek yok bazı yerlerde 2.sezonun ilk sezon gibi güzel olmadığını söylemiş ama bir yandan da 5 bölüm alt tarafı ne kaybederim ki diyorum.
O zaman 6’yı izle sen beğenirsen ben de izlerim.5. Bölümden sonra ben de iyi bölümler beklemiyorum ama izlemesek olmaz
4 ve 5 çok iyi bölümleri bana göre.
Yarına 6. bölümü izlerim
Öve öve bitirmeyeceğimO zaman 6’yı izle sen beğenirsen ben de izlerim.
Ahahah nasıl istersen. Ben de pek umutlu değilim ama başlarım.Öve öve bitirmeyeceğim
Ben en iyisi hepsini izleyip bildireyim
6'dan pek umutlu değilim. Sonra açılır gibi
Bence sen bir anda ilk sezonu çoktan bitirdim deyip fırlatacaksın yorumları. Öyle bir his var içimdeİlgi çekici bir dizi gibi duruyor, hem konusu hem de süresinin az olması... Belki bir şans verilebilir ileride... @Dosi
Kalbin her zaman olduğu gibi temizmiş içindeki his belki doğru çıkabilir, tahminine şaşırdım.. (parantez)Bence sen bir anda ilk sezonu çoktan bitirdim deyip fırlatacaksın yorumları. Öyle bir his var içimde
Aaa gerçekten mi 😱 çok şaşırdım 😱Kalbin her zaman olduğu gibi temizmiş içindeki his belki doğru çıkabilir, tahminine şaşırdım.. (parantez)
Şunu bırakıp konuyu şimdilik sessizce terk ediyorum...Aaa gerçekten mi 😱 çok şaşırdım 😱
Bekliyorum