Yarına kalsa da yanına kalmasın bir an önce çıkar aradan.Hediye hoşuma gitti, güzel düşünmüşsün o yüzden harika attım. Dizin yarına kaldı bu arada haberin olsun.
Yarına kalsa da yanına kalmasın bir an önce çıkar aradan.Hediye hoşuma gitti, güzel düşünmüşsün o yüzden harika attım. Dizin yarına kaldı bu arada haberin olsun.
Oha mükemmel düşünmüşsün, çok teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.
Hediye olarak da üşenmedim 27 tane Kanal D logosu hazırladım üstelik seneye de bakarsın diye bir tane daha ekledim. Güle güle kullan. @Yiğitt
Bu güzel armağana karşılık benim diziye de bir bakarsan sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 56729
Eyvallah, teşekkür ettim.
Çok teşekkür ederim, bayıldım hediyeme ne demezsin.
Beğenmediysen söyleyebilirsin böyle güzel bir oyuncuyu.Çok teşekkür ederim, bayıldım hediyeme ne demezsin.
Çok teşekkür ederim, düşünmen yeterli. Bekliyorum hediyelerimi.@Yiğitt forumda olmadığımdan kutlayamadım geçmiş doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşallah Rabbim yeni yaşında isteğin herşeyin gerçekleşmesine vesile olmasını nasip etsin sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür ömrünün sonuna kadar iyi bir evlat iyi bir eş iyi bir baba olmanı diliyorum hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah mutlu seneler yakışıklı kardeşim benim
hediyeler birazdan
Çok teşekkür ederim, düşünmen yeterli. Bekliyorum hediyelerimi.
Teşekkür ettim, sağolasın.Rica ederimm Geldii hediyelerr
Teşekkür ettim, sağolasın.