Doğum Günün Kutlu Olsun Yiğitt!

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
56,146
Puanı
1,060
Bugün forumumuzun sevilen ve başarılı yöneticisi @Yiğitt'in 26.yaş günü. Kendisinin doğum günün kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyoruz.

Dostum, kardeşim, kankam, abim iyi ki doğmuşsun ve forumumuza üye olmuşsun, seviliyorsun. :D İşte hediyelerin canısı :A

İlk olarak seni kendi silahınla vuralım :F

54665d34f6309a10e04836fc-jpg.51221

İkinci hediyen de Medcezir'in efsane çifti Yaman'la Mira'dan geliyor, beni kırmayıp sana selam yolladılar saolsunlar, doğum gününü kutluyorlar :A

thumbnail_1470694660.jpg

Bugün forumumuzun sevilen ve başarılı yöneticisi @Yiğitt'in 26.yaş günü. Kendisinin doğum günün kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyoruz.

Dostum, kardeşim, kankam, abim iyi ki doğmuşsun ve forumumuza üye olmuşsun, seviliyorsun. :D İşte hediyelerin canısı :A

İlk olarak seni kendi silahınla vuralım :F

54665d34f6309a10e04836fc-jpg.51221

İkinci hediyen de Medcezir'in efsane çifti Yaman'la Mira'dan geliyor, beni kırmayıp sana selam yolladılar saolsunlar, doğum gününü kutluyorlar :A

thumbnail_1470694660.jpg
Canım benim çok teşekkür ederim, iyi ki varsın. Hediyelerine de bayıldım, süper ikisi de. :bhr:

Nice hep birlikte güzel yaşlara inşallah. :D

iyiki doğdun @Yiğitt forumda iyikide varsın gerçekten kiminle uğraşacaz yoksa :A

şaka bir yana parlak oğlan sohbetlerin çok güldürüyor beni :A :A :A
buda hediyen Tertemiz sadece logo :F
56b35681c03c0e2a2013f67d.jpg

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun @Yiğitt iyi ki varsın forumun neşesi :Z

Seviliyorsun :bhr:

Bu da hediyelerin :A (Alttaki az görülmüşlerden :A)
d43e8f3e25271dfc14637b65ce3b17d2.jpg

cd7035d1f6227a26b8f8606b4701f2da.jpg

Hahaha harika bir videoymuş, ilk kez böyle bir şey geldi hediye olarak ve ilk kez kendi adıma şarkı olmuş. :Z :bhr: @denizz19 bile söylemedi bu kadın söylemiş. :A

Çok teşekkür ederim, saolasın. :bhr:
Bilgisayarın başına geçince hediyeni atıp kutlarım :A

Kimse de pasta almamış Harun zaten cimrilik etmiş :D

Bu pastan öncelikle @Yiğitt pastaneci bugün Salı başka pasta çıkmaz dedi :F

140620141404.jpg

Doğum günün kutlu olsun. Nice güzel yaşlara. Askerden dön gel seni de evlendiririz kurtulursun. :D Bu da hediyen.

josh_holloway.jpg

Son düzenleme:
Bilgisayarın başına geçince hediyeni atıp kutlarım :A

Kimse de pasta almamış Harun zaten cimrilik etmiş :D

Bu pastan öncelikle @Yiğitt pastaneci bugün Salı başka pasta çıkmaz dedi :F

140620141404.jpg

Doğum günün kutlu olsun. Nice güzel yaşlara. Askerden dön gel seni de evlendiririz kurtulursun. :D Bu da hediyen.

josh_holloway.jpg

Hahahha cidden cimrilik etmis @Harunn60 insan paraya kıyar biraz. :A

Teşekkür ederim aşkım, saolasın hediyelerimi beğendim. :Z :bhr: Biz Türklere kıramp mı girdi niye yabancı hediye ediyon? :T:

Doğum günün kutlu olsun @Yiğitt ailenle, sevdiklerinle, bizlerle ve de parlaklarınla, keltoşlarınla nice yaşlara :D

cagatay-ulusoy-un-kaslarinin-sirri-ortaya-cikti-3868216_6581_o.jpg

Doğum günün kutlu olsun @Yiğitt ailenle, sevdiklerinle, bizlerle ve de parlaklarınla, keltoşlarınla nice yaşlara :D

cagatay-ulusoy-un-kaslarinin-sirri-ortaya-cikti-3868216_6581_o.jpg
Çok teşekkür ederim sağolasın. :Z Keltoş sevmem, tanıyamamışsın kankini. :A

@Yiğitt doğum günün kutlu olsun yiğitcim nice yıllara :D
Çok teşekkür ederim, saolasın da hediyelerim nerede? :bhr: :A

Çok teşekkür ederim, saolasın. Demet Akalın beklerken Serdar'ı görünce küçük çaplı bir şok yaşadım. :bhr: :A

Doğum günün kutlu olsun Yiğit abi nice güzel geçireceğin ýıllar dilerim

1470748844859.jpg
hediye vermek isterdim
Bunu sayarsın artık abi

Moderatörün son düzenlenenleri: