Öncelikle konuyu actigin icin tesekkür ederim abim. Güzel cümlelerin icin tesekkür ederim.Forumumuzun başarılı süper moderatörlerinden aynı zamanda çok sevdiğimiz arkadaşlarımızdan biri olan @Yakamoz-Asi'nin bugün doğum günü. Kendisini bütün forum adına kutluyoruz. Nice senelere.
Doğum günün kutlu olsun, mutlu yıllar.
nice yıllara
Nice mutlu yıllara.
Nice senelere.
Kendisiyle en baştan beri çok iyi anlaşırız ve hâlen daha bu sürmekte. Umarım aramız hiç bozulmaz. Kendisi "toprağım" olur. Forumun olmazsa olmazlarından. "Keşke daha önce gelseydi foruma da, daha çok tanımış olsaydım, daha önce tanımış olsaydım" dediğim bir kişi. Doğum günün kutlu olsun toprağım. Nice mutlu yıllara. Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve huzur getirir umarım.
nice yıllara
İyi ki doğdun, nice yaşlara @Yakamoz-Asi
Geçen yıl @Yakamoz-Asi'nin doğum günü konusunu ben açmıştım, bu kez @sürgünüm'e kaptırdık. Hızlı çıktı.
İyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun
Nice yıllar bak bugün doğum günü diye tubanın filmi koymuş 21:30'da tv2 ..doya doya izle diye)))
Tv2 kari kocanın arasına girmemek için cumaya da onurun filmi koymuş)))
Doğum günün kutlu olsun.Allah hayırlı ömürler versin.
Iyi ki varsın...
mutlu yıllar
Doğum günün kutlu olsun.
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere.
Mutlu yıllar
Nice mutlu yillara!
Nice senelere
Nice mutlu yaşlara Ömer Abi.
Mutlu yıllara Ömer abi nice yaşlara Yakında mürvetinide görürüz inşallah @Yakamoz-Asi
İyi ki doğdun abicim sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah..
Nice mutlu ve sağlıklı yıllara, umarım uzun bir süre boyunca aramızda olursun @Yakamoz-Asi...
Mutlu yıllar
Tesekkürler sizlere de.Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara. 🙂
Bu kim?Doğalı bayağı zaman geçmiş ama bir daha kutlayalım @Yakamoz-Asi nice yaşlara. Dün gözün kalmıştı al bir hediye de sana.
Sıradan bir manken adınız çıkmasın diye sıradan birini seçtim.Bu kim?
Sıradan bir manken adınız çıkmasın diye sıradan birini seçtim.
Doğum günün kutlu olsun @Yakamoz-Asi [emoji324] [emoji323] [emoji322] [emoji321] [emoji313] [emoji312]
Hediye olarak çöp öğütücü makinesi kazandın bizden [emoji403] [emoji589]
Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧
Profilinde ki çöpleri temizlersin bu makineyleEyvallah. Ismini bilsek iyiydi.
Eyvallah. Cöp ögütücü makine nedir?
Itirafi sen mi yaptin?Profilinde ki çöpleri temizlersin bu makineyle
Yok valla ben yapmadımItirafi sen mi yaptin?
Sen editörlüge basvurdun mu? Yapmadiysan yap derim ben.Yok valla ben yapmadım
Yok başvurmadım kısmetse seneye artık , bu yıl üniversite sınavım var o yüzden yeterince aktif olamamSen editörlüge basvurdun mu? Yapmadiysan yap derim ben.
Eyvallah.