Doğum Günün Kutlu Olsun Sherlock!🕵️‍♂️

Rica ederim Sherlock beyciğim, Maraşlı konusunda görünce açmasam olmazdı dedim.
Her ne kadar küçük kargaşalar çıksa da unutulmaz bir doğum günü olduğunu düşünüyorum.

İlk hediyeyi zaten özenle seçtim, ikinci hediyede ise avatarın yardımcı oldu.
Beğenmene sevindim.

Reactions: Doğan and Sherlock
Sahnenin devamından da güzel bir potansiyel hediye vardı da FTÜK'e (yani @Dosi) takılabilir düşüncesiyle bu daha münasip gözüktü.

Reactions: Sherlock and Dosi
Sahnenin devamından da güzel bir potansiyel hediye vardı da FTÜK'e (yani @Dosi) takılabilir düşüncesiyle bu daha münasip gözüktü.
Uzun aradan sonra gece foruma girmedim diye 40 küsür bildirimim olmuş ve en üstte daha 1 dakika önce yazılmış bu mesaj ilk baktığım oldu ve keyfim yerine geldi
Gün iyi geçeçek inşallah

Aynen öyle Özgür beyciğim, dediğim gibi düşünmeniz bile yeterliydi.
Tekrar teşekkür ederim.

Uzun aradan sonra gece foruma girmedim diye 40 küsür bildirimim olmuş ve en üstte daha 1 dakika önce yazılmış bu mesaj ilk baktığım oldu ve keyfim yerine geldi
Gün iyi geçeçek inşallah
#SansüreHayır... Şaka bir yana o hali gerçekten abartılı olurdu, ben kendi dizimi açar izlerim artık.

Bir zamanlar yedek hesap açtım diye fav10'dan engelleyen koca kalpli @Sherlock doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
Ahahahaha.
Övdün mü gömdün mü bilemedim ama teşekkür ederim, o senin koca kalpliliğin.

Sana bundan böyle @seyfullXh ın tarifesini uygulayacağım. Eline bir ekmek, kafana bir tokmak.Aklın belki başına gelir.

Reactions: NES
Doğum günü moğum günü bunlar boş işler ama foruma girip hiç görmemişim konuyu, meğer bu yüzden saçma sapan bir mesaj yazdın bana o gün. Anlamıştım da ama çok da oralı olmadım tabi...
Neyse zaten günü geçmiş, seni sıvayıp hediye vermemi falan beklemezsin heralde, hele hele malum olaydan sonra...

Her zaman olduğu gibi yine ve yeniden şov yapıyorsun, yap ne diyeyim...

Her zaman olduğu gibi yine ve yeniden şov yapıyorsun, yap ne diyeyim...

Yaparım ve severim bilirsin...
Şov bizim işimiz...
2016'dan beri...

Reactions: MEnes
kargaşa olmadı 3.dünya savaşı çıktı kardeşim

Reactions: Özgür
Hahaha o zaman savaşı başlatan sensin.

Seni vazgeçirmek zor oldu.
Neyse ki burdasın.
Taşındık kardeşim netin bağlanmasını bekledim.Bugün bağlandı.Neyseki antlaşma imzalandı bitirdik kardeşim savaşı .
Savaşı başlatan bendim sizde barışı uzatınız.Bende gitmedim kardeşim.Sende sağol kardeşim.

Reactions: Özgür
Hayırlı olsun.
İyi ki gitmedin hele ki böyle bir sebep için.

Reactions: Doğan