xBUGRAx
Süper Emekli
SağolasınDoğum günün kutlu olsun.
Sağolasın agaDoğum günün kutlu olsun agam.
Sorun yok zaten konu geç açıldı SağolasınDoğum Günün Kutlu OLsun (Geç Kaldım Kusura Bakma)
Sağolasın hep birlikte İnşallahDoğum günün kutlu olsun , nice senelere
Sağolasın aga Senin doğum günün ne zamandı ?nice mutlu yıllar agam iyi ki doğdun
Ya bengerçekten iyi ki tanımışım dediğim adamlardan mükemmel bir gelişim gösterdin aga ilk geldiğin zamanı hatırlıyorum şimdiyle arada dağlar kadar fark var kardeşim benim
sende öylesin aga gelişiminiz takdire şayan gerçekten sizi imrenerek takip ediyorum artıkYa ben
Gözden kaçmışmutlu yillar aga
Bende seni iyi ki tanımışım aga Eskiden sanki aramız daha sıkıydı son 1 yıldır eskisi gibi konuşamıyoruzgerçekten iyi ki tanımışım dediğim adamlardan mükemmel bir gelişim gösterdin aga ilk geldiğin zamanı hatırlıyorum şimdiyle arada dağlar kadar fark var kardeşim benim
Hemen kıskanmışYa ben
Ne kıskanmasıGözden kaçmış
Sağolasın aga
Bende seni iyi ki tanımışım aga Eskiden sanki aramız daha sıkıydı son 1 yıldır eskisi gibi konuşamıyoruz
Hemen kıskanmış
Harbiden de aga ilk geldiğim mesajlara bakıyorum bir de şimdiki mesajlarıma iyi gelişim göstermişimsende öylesin aga gelişiminiz takdire şayan gerçekten sizi imrenerek takip ediyorum artık
Kıskandın işteNe kıskanması
Harbiden de aga ilk geldiğim mesajlara bakıyorum bir de şimdiki mesajlarıma iyi gelişim göstermişim
Kıskanmadıl lo hem takasla aramız eskiden beri çok iyidir.Forumda ilk konuştuğum kişidir kendisi 😎Kıskandın işte
Bende sana televizyon izlemen için bir link göndermiştim galibaKıskanmadıl lo hem takasla aramız eskiden beri çok iyidir.Forumda ilk konuştuğum kişidir kendisi 😎
aga eskiden ben çok daha fazla aktiftim forumda üniversiteye başladığımdan beri eskisi gibi olamıyorum doğal olarak ondan kaynaklanıyo yaniGözden kaçmış
Sağolasın aga
Bende seni iyi ki tanımışım aga Eskiden sanki aramız daha sıkıydı son 1 yıldır eskisi gibi konuşamıyoruz
Hemen kıskanmış
Aynen ilk o zaman tanıştık ama sen yanlış link gönderdinBende sana televizyon izlemen için bir link göndermiştim galiba
İlk o zaman tanıştık
Tamam o zaman bende üzülüyordumaga eskiden ben çok daha fazla aktiftim forumda üniversiteye başladığımdan beri eskisi gibi olamıyorum doğal olarak ondan kaynaklanıyo yani
Ne linki göndermiştimAynen ilk o zaman tanıştık ama sen yanlış link gönderdin
Alakasız bir linkti işteTamam o zaman bende üzülüyordum
Ne linki göndermiştim