xBUGRAx
Süper Emekli
SağolasınDoğum günün kutlu olsun.![]()
Sağolasın agaDoğum günün kutlu olsun agam.![]()
Sorun yok zaten konu geç açıldıDoğum Günün Kutlu OLsun (Geç Kaldım Kusura Bakma)![]()
Sağolasın hep birlikte İnşallahDoğum günün kutlu olsun , nice senelere![]()
Sağolasın aganice mutlu yıllar agam iyi ki doğdun![]()
Ya bengerçekten iyi ki tanımışım dediğim adamlardan mükemmel bir gelişim gösterdin aga ilk geldiğin zamanı hatırlıyorum şimdiyle arada dağlar kadar fark varkardeşim benim
![]()
sende öylesin aga gelişiminiz takdire şayan gerçekten sizi imrenerek takip ediyorum artıkYa ben![]()
Gözden kaçmışmutlu yillar aga![]()
Bende seni iyi ki tanımışım agagerçekten iyi ki tanımışım dediğim adamlardan mükemmel bir gelişim gösterdin aga ilk geldiğin zamanı hatırlıyorum şimdiyle arada dağlar kadar fark varkardeşim benim
![]()
Hemen kıskanmışYa ben![]()
Ne kıskanmasıGözden kaçmış
Sağolasın aga
Bende seni iyi ki tanımışım agaEskiden sanki aramız daha sıkıydı son 1 yıldır eskisi gibi konuşamıyoruz
Hemen kıskanmış![]()
Harbiden de aga ilk geldiğim mesajlara bakıyorum bir de şimdiki mesajlarıma iyi gelişim göstermişimsende öylesin aga gelişiminiz takdire şayan gerçekten sizi imrenerek takip ediyorum artık![]()
Kıskandın işteNe kıskanması
Harbiden de aga ilk geldiğim mesajlara bakıyorum bir de şimdiki mesajlarıma iyi gelişim göstermişim![]()
Kıskanmadıl loKıskandın işte![]()
Bende sana televizyon izlemen için bir link göndermiştim galibaKıskanmadıl lohem takasla aramız eskiden beri çok iyidir.Forumda ilk konuştuğum kişidir kendisi 😎
aga eskiden ben çok daha fazla aktiftim forumda üniversiteye başladığımdan beri eskisi gibi olamıyorum doğal olarakGözden kaçmış
Sağolasın aga
Bende seni iyi ki tanımışım agaEskiden sanki aramız daha sıkıydı son 1 yıldır eskisi gibi konuşamıyoruz
Hemen kıskanmış![]()
Aynen ilk o zaman tanıştık ama sen yanlış link gönderdinBende sana televizyon izlemen için bir link göndermiştim galiba
İlk o zaman tanıştık
Tamam o zaman bende üzülüyordumaga eskiden ben çok daha fazla aktiftim forumda üniversiteye başladığımdan beri eskisi gibi olamıyorum doğal olarakondan kaynaklanıyo yani
![]()
Ne linki göndermiştimAynen ilk o zaman tanıştık ama sen yanlış link gönderdin![]()
Alakasız bir linkti işteTamam o zaman bende üzülüyordum
Ne linki göndermiştim![]()