Doğum Günün Kutlu Olsun Polat Şaşmaz

Doğum günün kutlu olsun. :)
Sağolasın

Doğum günün kutlu olsun agam. :)
Sağolasın aga :D
Doğum Günün Kutlu OLsun (Geç Kaldım Kusura Bakma) :)
Sorun yok zaten konu geç açıldı :D Sağolasın
Doğum günün kutlu olsun , nice senelere :)
Sağolasın hep birlikte İnşallah

nice mutlu yıllar agam iyi ki doğdun :D
Sağolasın aga :D Senin doğum günün ne zamandı ? :D

gerçekten iyi ki tanımışım dediğim adamlardan mükemmel bir gelişim gösterdin aga ilk geldiğin zamanı hatırlıyorum şimdiyle arada dağlar kadar fark var :D kardeşim benim :D

Gözden kaçmış

gerçekten iyi ki tanımışım dediğim adamlardan mükemmel bir gelişim gösterdin aga ilk geldiğin zamanı hatırlıyorum şimdiyle arada dağlar kadar fark var :D kardeşim benim :D
Bende seni iyi ki tanımışım aga :D Eskiden sanki aramız daha sıkıydı son 1 yıldır eskisi gibi konuşamıyoruz :(

Hemen kıskanmış :A

Gözden kaçmış

Bende seni iyi ki tanımışım aga :D Eskiden sanki aramız daha sıkıydı son 1 yıldır eskisi gibi konuşamıyoruz :(

Ne kıskanması :T:

sende öylesin aga gelişiminiz takdire şayan gerçekten sizi imrenerek takip ediyorum artık :D
Harbiden de aga ilk geldiğim mesajlara bakıyorum bir de şimdiki mesajlarıma iyi gelişim göstermişim :D

Gözden kaçmış

aga eskiden ben çok daha fazla aktiftim forumda üniversiteye başladığımdan beri eskisi gibi olamıyorum doğal olarak :D ondan kaynaklanıyo yani :D