Doğum Günün Kutlu Olsun Necati Şaşmaz

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
10390897_969169923112391_412333858393372298_n.jpg
Kurtlar Vadisinin sevilen başrol oyuncusu nam-ı değer Polat Alemdar'ın doğum günü.Bizde Favoriforumum ailesi olarak abimize nice hayırlı seneler diliyoruz.:)

doğum günün mutlu mutlu ve huzurlu olsun ustam
Allah sana hayırlı ve uzun ömürler nasip eylesin ve başarını daim eylesin müthiş insan

Necati abimize uzun sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar diliyorum

Doğum günün kutlu olsun usta :) allah seni doğuran anadan babadan razı olsun. Ailen ve eşinle mutlu yaşa usta İyi ki varsın.

aaa bu konuyu yeni görüyorum ben 😱😳😳😱

necati şaşmaz belki çok yetenekli bir oyuncu olmayabilir ama buda çok normaldir zaten necati bey iş adamıdır hiç tecrübesi olmadan vadi gibi bir dizide ilk oyunculuğunu göstermiştir bence şu 11 yılda çokta iyi idare etti :love1::love1::love1:

ayrıca necati bey çok örnek bir insan kişiliğine beyefendiliğine bayıldığım birisi
ayyy allah kazadan korudu kendisinide doğum gününü görmeyi nasip etti çok şükür :love1::love1:

aaa bu konuyu yeni görüyorum ben 😱😳😳😱

necati şaşmaz belki çok yetenekli bir oyuncu olmayabilir ama buda çok normaldir zaten necati bey iş adamıdır hiç tecrübesi olmadan vadi gibi bir dizide ilk oyunculuğunu göstermiştir bence şu 11 yılda çokta iyi idare etti :love1::love1::love1:

ayrıca necati bey çok örnek bir insan kişiliğine beyefendiliğine bayıldığım birisi
ayyy allah kazadan korudu kendisinide doğum gününü görmeyi nasip etti çok şükür :love1::love1:
Oyuncu yeteneği mi sifir ? Güldürdü Necati Şaşmaz oyuncu değilse diğer tüm bu iste calisanlar nedir acaba ?

Oyuncu yeteneği mi sifir ? Güldürdü Necati Şaşmaz oyuncu değilse diğer tüm bu iste calisanlar nedir acaba ?
ayolll ne 0 ı sen iyisimin başka birşeymi okudun :F:F:F
necati bey iş adamıyken hiç oyunculuk tecrübesi yokken kurtlar vadisi gibi bir dizide başrol olup şu 11 yılıda çok iyi şekilde idare etti diyorum necati beyin oyunculuğunu kötüleyenlere cevap vermek amaçlı yazdım tecrübesi yokken geldi ve 11 yılıda çok iyi diare etti dedim
kişiliğine zaten diyecek yok ben necati beyi her yerde savunurum :bhr::bhr::bhr:

ayolll ne 0 ı sen iyisimin başka birşeymi okudun :F:F:F
necati bey iş adamıyken hiç oyunculuk tecrübesi yokken kurtlar vadisi gibi bir dizide başrol olup şu 11 yılıda çok iyi şekilde idare etti diyorum necati beyin oyunculuğunu kötüleyenlere cevap vermek amaçlı yazdım tecrübesi yokken geldi ve 11 yılıda çok iyi diare etti dedim
kişiliğine zaten diyecek yok ben necati beyi her yerde savunurum :bhr::bhr::bhr:
kusura bakma Vallaha ben baska birsey anladim :D

kusura bakma Vallaha ben baska birsey anladim :D
ben herkesi eleştiren birisiyim biliyorsun cnm ama tek eleştirmediğim kişi necati beydir oda çok üstün oyuncu olduğundan değil çok kişilikli bir adam olduğundan dolayı yanı gerçek hayatıında insanlara örnek olan sanatçı şuan türkiyede necati dısında yok gibi birşey cnm
oyunculuğuna gelirsek iş adamı olarak yapabiliceği en iyi oyunculuğu gösterdi zaten 11 yılda kendisini geliştirebildiği kadar geliştirdi 🙂🙂🙂