Oyuncu yeteneği mi sifir ? Güldürdü Necati Şaşmaz oyuncu değilse diğer tüm bu iste calisanlar nedir acaba ?aaa bu konuyu yeni görüyorum ben 😱😳😳😱
necati şaşmaz belki çok yetenekli bir oyuncu olmayabilir ama buda çok normaldir zaten necati bey iş adamıdır hiç tecrübesi olmadan vadi gibi bir dizide ilk oyunculuğunu göstermiştir bence şu 11 yılda çokta iyi idare etti
ayrıca necati bey çok örnek bir insan kişiliğine beyefendiliğine bayıldığım birisi
ayyy allah kazadan korudu kendisinide doğum gününü görmeyi nasip etti çok şükür
ayolll ne 0 ı sen iyisimin başka birşeymi okudunOyuncu yeteneği mi sifir ? Güldürdü Necati Şaşmaz oyuncu değilse diğer tüm bu iste calisanlar nedir acaba ?
kusura bakma Vallaha ben baska birsey anladimayolll ne 0 ı sen iyisimin başka birşeymi okudun
necati bey iş adamıyken hiç oyunculuk tecrübesi yokken kurtlar vadisi gibi bir dizide başrol olup şu 11 yılıda çok iyi şekilde idare etti diyorum necati beyin oyunculuğunu kötüleyenlere cevap vermek amaçlı yazdım tecrübesi yokken geldi ve 11 yılıda çok iyi diare etti dedim
kişiliğine zaten diyecek yok ben necati beyi her yerde savunurum
ben herkesi eleştiren birisiyim biliyorsun cnm ama tek eleştirmediğim kişi necati beydir oda çok üstün oyuncu olduğundan değil çok kişilikli bir adam olduğundan dolayı yanı gerçek hayatıında insanlara örnek olan sanatçı şuan türkiyede necati dısında yok gibi birşey cnmkusura bakma Vallaha ben baska birsey anladim