Foruma ilk kayıt olduğumda fankafası olduğum diziydi. Özlem doluyuz. Neler yapmıştım bu dizi için be.
Orası zaten belli zıttım gibisinBaşak kadını ile erkeği çok farklı.s.s
Orası zaten belli zıttım gibisinAma ona bakarsak kadınlarla erkekler zaten ayrı dünyalar
Niye herkese harika atıp bana beğeni attın?Teşekkürler Rachel. Kendini armağan etmene gerek yoktu.
Niye herkese harika atıp bana beğeni attın?
Aynen final puanı almıştın hatırlıyorum ben
Aynen final puanı almıştın hatırlıyorum benNe diyelim kader
@sokak sanati o zaman beğenmemiş bile olabilir sağı solu belli olmaz onun
İlk hafta heyecanı yaşayan çok oluyor.2. Sezonun finalini ben sunmuştum nasıl o sundu
Bi ara bi karışıklık olmuştu Cengo yoğunluktan dayı açıklayamamış özelden mesajlar atıp Ozan mi sunmuştu. Garip bi olaydı.Ozan erken kullanmış. Şarkıyı harcamış.ş.s
E Rachel'sin sen napalım, şansına küs.Rachel iman hoşuma gitmedi
İlk hafta heyecanı yaşayan çok oluyor.Zaten Musti 2000'lerde şöyle birkaç slow daha yapmış olsaydı Tarkanla yarışabilirdi belki.@Çiğdem
Çiğdem'e yazdığın "Ozan şarkıyı harcamış" mesajına cevap verdim.Yanlış mesajı mı alintiladın ne mana
Çiğdem'e yazdığın "Ozan şarkıyı harcamış" mesajına cevap verdim.
Tamam başkalarına yazdığın mesajları görmezden gelicem artık. Böyle şeylerle uğraşacak yaşı geçtim.Çiğdem'e yazdım sana ne o mesajdan. İyice birbirinizin adına konuşamayan başladınız. Rolün etkisinden çıkamayan oyuncular ile nasıl çalışıyor bu @mrt-06 hala anlamış değilim.s s
Lan bi git şurdan gıcık ne alakaHem üstte ki mesajında yaşınında geçmiş olduğunu kabul etmişsin. Yaş olarakta uygun değilsin diziye. Kesinlikle değişiklik şart @mrt-06
Tamam başkalarına yazdığın mesajları görmezden gelicem artık. Böyle şeylerle uğraşacak yaşı geçtim.
Lan bi git şurdan gıcık ne alakaDizideki karakterim ayrı, dizi dışında sergilediğim davranışlar ayrı
Yaşımda ne varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?