Aaaa unutmamış sabah dedi ya boşuna sığır dedim abime.Birazdan zıbarmaya gider
Aaaa unutmamış sabah dedi ya boşuna sığır dedim abime.Birazdan zıbarmaya gider
Doğum günün kutlu olsun o zaman canım. Sana hediye olarak Çaki ile bir gün geçirebilme imkanı veriyorum. Ama bunun için avatarını değiştirmen lazım.Gerçek tabiisi..
Aaa demiştim yarın kutlar diye ayoll ama ben kütük demeye devam edecem yinedeAaaa unutmamış sabah dedi ya boşuna sığır dedim abime.
Sağol aşkum ama değişmem.Doğum günün kutlu olsun o zaman canım. Sana hediye olarak Çaki ile bir gün geçirebilme imkanı veriyorum. Ama bunun için avatarını değiştirmen lazım.
Et et hediye almamış zaten.Aaa demiştim yarın kutlar diye ayoll ama ben kütük demeye devam edecem yinede
Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte nice güzel yıllara. Umarım sonraki yaşına Maviş'inle birlikte girersin. @mrt-06
Herkes Hayat Bilgisi'nden sahne paylaşmış o yüzden değişiklik yapıp ikizini hediye etmek istiyorum.
Ama Perran'sız da olmaz o yüzden al sana ikinci hediyem.
Çok teşekkürler arkadaşlar sağolun.Nice Yıllara @mrt-06
Umarım güzel şeyler yaşayacağın bir yaş olur.
Buda hediyem Bunu sevdiğini belirtmiştin:
Teşekkürler Eniscim. 😳
Aaa kutlama falan bekliyordum pasta falanda yok öyle kuru kuruya doğum günün kutlu olsun diyip gittimi yoksaEt et hediye almamış zaten.
Çok çok teşekkürler arkadaşlar. Gözlerim doldu güzel sözleriniz için çok sağolun.
Ben son 2 senedir doğum günümü kutlamıyorum bir nedenden ötürü. Ama sevdiğim insanların hatırlayıp güzel sözler söylemesi her zaman beni duygulandırır varolun.
Pasta aldı canım.Aaa kutlama falan bekliyordum pasta falanda yok öyle kuru kuruya doğum günün kutlu olsun diyip gittimi yoksa
Teşekkürler.Ben bilmediğim için hatırlayamadım artık unutmam ve bir abladan mesajın gelecek