Doğum Günün Kutlu Olsun MEnes

Ben de diyorum niye gelir gelmez kafama gözlük fırlattı bu pis admin :A Doğru o senden çıktı kırk yılın başı bir işe yaramıştın :A Bir fotosunu da buraya iliştirelim @MEnes in partisine teşrif etsin hanımefendi :A @Çiğdem-

1433493433388503

Demi-Rose-Mawby-1.jpg

Ben de diyorum niye gelir gelmez kafama gözlük fırlattı bu pis admin :A Doğru o senden çıktı kırk yılın başı bir işe yaramıştın :A Bir fotosunu da buraya iliştirelim @MEnes in partisine teşrif etsin hanımefendi :A @Çiğdem-

1433493433388503

Demi-Rose-Mawby-1.jpg
Forum parlak bataklığına sürüklenmişti sizi ipten aldım be sen de ay ayol falan demeye başlamıştın. Çok önemli bir gelişmeydi Demi Rose o yüzden hatırlaman gerekti. :A

1433493433388503

Demi-Rose-Mawby-1.jpg
Hoş gelmiş sefalar getirmiş hanımefendi. :A Ama gitmem gerekiyor sizinle baş başa bırakıyorum kendilerini. :A Misafirperverliğinize güveniyorum. :A

Hoş gelmiş sefalar getirmiş hanımefendi. :A Ama gitmem gerekiyor sizinle baş başa bırakıyorum kendilerini. :A Misafirperverliğinize güveniyorum. :A
Hiç merak etme gözün arkada kalmasın ben özel olarak ilgileneceğim konuğunla :A

Forum parlak bataklığına sürüklenmişti sizi ipten aldım be sen de ay ayol falan demeye başlamıştın. Çok önemli bir gelişmeydi Demi Rose o yüzden hatırlaman gerekti. :A
Biz zaten sağlamdık sen kötü yola düşmüştün, Demi Rose ile beraber bir toparlandın ama :A

Aaaa @Harunnn60 da aynısını düşünüyor biliyormusun oda beni sevmiyor @destere diyor sende diyorsun Allah allah :A :A :A
@Harunnn60 da beni sevmiyor iyi geceler mesajıma beğeni bile atmadı dün. :bağır: :T: :(

Biz zaten sağlamdık sen kötü yola düşmüştün, Demi Rose ile beraber bir toparlandın ama :A
Hııı sağlam, her şey arşivlerde var her şeyyy. :A

demirose2017.jpg

çok kapalı kazandırmışsın ama :)
Foruma çocuklar da giriyor ahlakı korumam lazım. :A

1433493433388503

Demi-Rose-Mawby-1.jpg
bak bu daha iyiymiş bir kaç fazlalığı var ama olsun yinede inceleme konusuna uygun bir resim :)

@MEnes Yabancı kültürü olan birisi sana bir yabancı şarkımızı hediye edeyim hemde içinde ecünnüde var daha ne olsun :A :A :A