- Reaksiyon puanı
- 29,881
- Puanı
- 1,059
Parti kur oy verelim destere başkandemekki neymiş balık baştan kokar dedikleri doğruadmin olmam şart yoksa taleplerimiz karşılanmayacak
Parti kur oy verelim destere başkandemekki neymiş balık baştan kokar dedikleri doğruadmin olmam şart yoksa taleplerimiz karşılanmayacak
dur ben iyi geceler diyip çıkayım yoksa hogathanın inadı tuttu uyumayacak bugünParti kur oy verelim destere başkanGerçi bu yöntem uzun sürebilir darbe planı da yapabiliriz
doğrum günü ne ya türkçesi kıt senaristDoğrum günün kutlu olsun @MEnes , nice mutlu yaşlar dilerimGerçekte gördüğümde çok samimi geldin ama forumda hiç karşılaşamıyoruzNice nice sevdiklerinle dolu yıllar geçirmesini Allahtan diliyorum
boşver şimdi @MEnes elinde cımbızla aklarını ayıklamaya çalışıyordur onun işi zor buralara uğramaz üç beş saat
Uğradım ama uğramaz olaydım. Hemen arkamızdan sıvamışsınız ortalığı.Partnin içine ettik zaten@MEnes i kovup biz yerleştik
Ben destereyi niye sık boğaz ediyorum , bildirimlerden o konuyu görmesin diye ama sen herşeyi berbat ettin
Sağol kardeşim hep birlikte inşallah.Doğrum günün kutlu olsun @MEnes , nice mutlu yaşlar dilerimGerçekte gördüğümde çok samimi geldin ama forumda hiç karşılaşamıyoruzNice nice sevdiklerinle dolu yıllar geçirmesini Allahtan diliyorum
Karşımdaki zaten Zeki Mürendur ben iyi geceler diyip çıkayım yoksa hogathanın inadı tuttu uyumayacak bugünsonra tenhalaşınca ortam buluşuruz resimlerde
doğrum günü ne ya türkçesi kıt senaristbu türkçeyle zaten senaryon batar birde reyting bekliyor
dur ben iyi geceler diyip çıkayım yoksa hogathanın inadı tuttu uyumayacak bugünsonra tenhalaşınca ortam buluşuruz resimlerde
doğrum günü ne ya türkçesi kıt senaristbu türkçeyle zaten senaryon batar birde reyting bekliyor
Bir sıvacının mekanını sıvamayacağız da nereyi sıvayacağız ama değil mi?Uğradım ama uğramaz olaydım. Hemen arkamızdan sıvamışsınız ortalığı.Neyse sizi kıracağıma kafamı kırayım bee. Kendi konunuzmuş gibi devam edebilirsiniz.
Sağol kardeşim hep birlikte inşallah.Evet dediğin gibi pek karşılaşamıyoruz forumda, sağlık olsun ne diyelim rastlaşırız elbet.
Kesinlikle daha uygun ortam mı olur.Bir sıvacının mekanını sıvamayacağız da nereyi sıvayacağız ama değil mi?Enes anlayışla karşılar bizim sıvamızı, hatta o da katılır
Bir sıvacının mekanını sıvamayacağız da nereyi sıvayacağız ama değil mi?Enes anlayışla karşılar bizim sıvamızı, hatta o da katılır
Biz yabancı değiliz evet resmiyet verip kutlama mesajı yerine direk daldık işte oklavamızlaUğradım ama uğramaz olaydım. Hemen arkamızdan sıvamışsınız ortalığı.Neyse sizi kıracağıma kafamı kırayım bee. Kendi konunuzmuş gibi devam edebilirsiniz.
Sağol kardeşim hep birlikte inşallah.Evet dediğin gibi pek karşılaşamıyoruz forumda, sağlık olsun ne diyelim rastlaşırız elbet.
Eee o zaman kutlamaya gidiyoruz @denizz19Uğradım ama uğramaz olaydım. Hemen arkamızdan sıvamışsınız ortalığı.Neyse sizi kıracağıma kafamı kırayım bee. Kendi konunuzmuş gibi devam edebilirsiniz.
Tabi Çikoo ben zaten önemsemem böyle detayları içini bilirim insanın.
Kesinlikle daha uygun ortam mı olur.Ben yarın erken kalkmam gerekse de durabildiğim kadar durup günlük sıva dozumu alırım yani.
Bu hafta sonu işler karışık Pazar düğün var yarın başka yerlerde işler var akşamına derbi var.
Normalde var da yarın başka bir yere gideceğim eğitim var onun final programı.Cumartesi de mi iş var la yoksa niye erken kalkman gerekiyor
Sen kutlamadan mı daldın öyle konuya 😱 Ben en azından kutlayıp öyle başladım sıvamaya ayıp be senin yaptığın
Niye acaba bu konuyu senin pis mesajın ile keşfettiğim için olmasın Bende okalvamla bastımCumartesi de mi iş var la yoksa niye erken kalkman gerekiyor
Sen kutlamadan mı daldın öyle konuya 😱 Ben en azından kutlayıp öyle başladım sıvamaya ayıp be senin yaptığın
Biz hep anormal günlerin peşindeyiz zatenBu hafta sonu işler karışık Pazar düğün var yarın başka yerlerde işler var akşamına derbi var.Yani önemli değil kutlamak, @denizz19 askere gitmeden normal bir günde de buluşabiliriz.
Normalde var da yarın başka bir yere gideceğim eğitim var onun final programı.Pazar düğün var onun için kuaförde saç baş ayarlicam yani biraz yoğunum.
Fark edildi zaten senin canın sağolsun be Çiko darılacak halimiz yok yani.
Bakalım bir organizasyon çekeriz yani haftaya, zaten günler azaldı baya anca ayarlarız.Biz hep anormal günlerin peşindeyiz zaten@denizz19 Denizim çok büyük hayırsız çıktı mümkünse bir daha doğum gününden sonra onunla görüşelim
Demi Rose’yi foruma kazandıran benim elticim şu konuyla.Yok forumu parlak oğlanlarla donatanlar @Çiğdem- @Yiğitt ve tayfasıBiz, @S.G.A.T. @Billy Kane @XanTier öncülüğünde karşı akım oluşturduk onlara karşı, forumu eski günlerine döndürdük bize teşekkür etmen lazım
https://fav10.net/forum/threads/demi-rose-resimleri.273624/
https://fav10.net/forum/threads/kate-upton-resimleri.273385/
https://fav10.net/forum/threads/aleyna-tilki-resimleri.273581/
Al bak birkaç örnek, gerisine ünlü resimlerinden ulaşabilirsin
Fark edildi zaten senin canın sağolsun be Çiko darılacak halimiz yok yani.
Bakalım bir organizasyon çekeriz yani haftaya, zaten günler azaldı baya anca ayarlarız.
Aha burdan yak ben oklavamla dalmıyayım da napayım ayollDemi Rose’yi foruma kazandıran benim elticim şu konuyla.@destere
https://fav10.net/forum/threads/Ünlü-manken-yürek-hoplattı.273612/
Bırak gençler biraz eğlensin be, kime ne zararları var sanki altı üstü resim.Aha burdan yak ben oklavamla dalmıyayım da napayım ayoll
Eltiö beni geçen seneki gibi sevmiyor az gözüne gireyim dedim.Aha burdan yak ben oklavamla dalmıyayım da napayım ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?