Hediyen aklımda biraz zamana ihtiyacım varEvet ben ne kadar istemedikçe o beni zorluyor.
Hediyen aklımda biraz zamana ihtiyacım varEvet ben ne kadar istemedikçe o beni zorluyor.
Daha çok görmediğim isim varGörmediğin kim kaldıkı forumda
Sus çirkinEvet ben ne kadar istemedikçe o beni zorluyor.
etkinlikte okuyunca çirkin lafı bana sandım bir anDaha çok görmediğim isim var
Sus çirkin
Seni hiç göremedik ama çirkin değilsindiretkinlikte okuyunva çirkin lafı bana sandım bir anama yine gülmeye geliyordum
İyi bakalım meraklandım şimdi bekliyorum.Hediyen aklımda biraz zamana ihtiyacım var(kararsız kaldımda) gelecek birgün
Anlıyorum dostum, öyle diyorsan öyledir.Daha çok görmediğim isim var
Sus çirkin
@Dosi bak gördün mü kabul etti biliyordum fotoşok olduğunuİyi bakalım meraklandım şimdi bekliyorum.
Anlıyorum dostum, öyle diyorsan öyledir.
Peki karşim.@Dosi bak gördün mü kabul etti biliyordum fotoşok olduğunu
Sağol kardo hep beraber inşallah. @Doğu yine rahat duramadı desene. Neyse @destere kapatır biraz açığı heralde.Doğum günün kutlu olsun @MEnes ailenle, sevdiklerinle nice senelereVe de bizim ekiple nice sıvalara tabi ki
Bu arada tam @destere geldi ekip tamamlandı sıvarız ortalığı diyordum bu sefer de @Doğu banlanmış iyi miNeyse destere ekstra mesai yapar artık
Bu da hediyen, nostaljik bir şey seçtimTekrar o günleri yaşamamız dileğiyle
Teşekkürler dostum.@MEnes Mutlu yıllar
bu lafında bile kendini ele veriyorsun.@Dosi bak gördün mü kabul etti biliyordum fotoşok olduğunu
Ne anladın umrumda değilbu lafında bile kendini ele veriyorsun.
Gözümdeki imajı değişmez bu saatten sonra
biri sensinde diğerini anlamasanda olurAnlamıyorum seni
Sus artık çok konuştun geveze .ssbiri sensinde diğerini anlamasanda olur
5 gündür konuşamıyordum bırakta çene paslanmasın. Pazartesiye çok işi varSus artık çok konuştun geveze .ss
Güzel konuymuş hoşuma gitti. Böyle gömerek girmen daha da iyi olmuş.Sağol karşim düşünmem yeter.
Sağol abla düşüncelerin için de hediye için de kutlama için de.
Teşekkürler efenim.
Evet ilk sen yazmışsın gördüm sen de sağol kutlama için ve buradaki goy goylar için tabi ki.
Sağol dostum.Hediye de muazzammm.
Smileylerin önemi yok önemli olan kalbimizden geçenler.Hediyeyi beğenmen en büyük teşekkür banada şu smail olmasa daha iyi olurdu tekrar mutlu yıllar🙂
Smileylerin önemi yok önemli olan kalbimizden geçenler.
dur bende kutlayayım iyiki ismimi anmışsın yoksa karambole gidecekti burayı sıvamam lazım şimdi 24 yaşında olduğuna dair dedikodular var o yüzden saçlara düşen aklardan bahsetmeden direk iyiki doğdun diyorum
yokluğumda ortalığı parlak oğlan resimleriyle batırmışsınız ..forumu batırmışsınız durumu düzeltmek bayağı zaman alacakDoğum günün kutlu olsun @MEnes ailenle, sevdiklerinle nice senelereVe de bizim ekiple nice sıvalara tabi ki
Bu arada tam @destere geldi ekip tamamlandı sıvarız ortalığı diyordum bu sefer de @Doğu banlanmış iyi miNeyse destere ekstra mesai yapar artık
Bu da hediyen, nostaljik bir şey seçtimTekrar o günleri yaşamamız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?