Çöp de değilmiş şarkı. Aynur Aydın'ın sesini severim öyle leş gelmedi.Aleyna Tilki'yi ise anlamadım bile. Kulaklık yok düzgün 2 kulağın teki bozuk.Sipariş verdim 1 2 güne gelecek yeni kulaklığım.
Çöp de değilmiş şarkı. Aynur Aydın'ın sesini severim öyle leş gelmedi.Aleyna Tilki'yi ise anlamadım bile. Kulaklık yok düzgün 2 kulağın teki bozuk.Sipariş verdim 1 2 güne gelecek yeni kulaklığım.
Benim bozduğum kaçıncı kulaklık sayamadım.Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum enes kulaklığın biri bozuldu tek kulaklıkla idare ediyorum kayseriye gidince alacam bende
Dur bakalım daha hava alma falan yok, bir şarkıyıcı dinlesin Enes yorumunu yapsın o zaman anlaşılır kimin havasını aldığı
Enes, bu spoileri sen aç sadece başka kimse açmasın
Beğensen de beğenmemiş gibi yap bir kulp bul şarkıya beni mahçup etme kardo
@MasacRE- havan hayırlı olsunÇöp de değilmiş şarkı. Aynur Aydın'ın sesini severim öyle leş gelmedi.Aleyna Tilki'yi ise anlamadım bile. Kulaklık yok düzgün 2 kulağın teki bozuk.Sipariş verdim 1 2 güne gelecek yeni kulaklığım.
Benim bozduğum kaçıncı kulaklık sayamadım.En sonunda kablo derdinden kurtulmak için bluetooth kulaklık aldım parayı bastım.
Hem zaman aşımı oldu hem de zorla dinlettirdin, sayılmaz ben kazandım@MasacRE- havan hayırlı olsun
Aranızda anlaşın ben bilmem ben şarkıyı dinledim.Hem zaman aşımı oldu hem de zorla dinlettirdin, sayılmaz ben kazandım
Hem zaman aşımı oldu hem de zorla dinlettirdin, sayılmaz ben kazandım
yazık böyle avutuyor kendiniAranızda anlaşın ben bilmem ben şarkıyı dinledim.
Beğenmesine bakmıyorduk haniavutma kendini. Sen beğenme dedin ben dinlesin dedim ve beğendi ve buda bonusdu yani ben kazandım
yazık böyle avutuyor kendini
Sonuçta dinledimi dinledi ben ona bakarımBeğenmesine bakmıyorduk hani@MEnes hatırlamak bile istemiyordu silmişti hafızasından zorla tutup dinlettirdin
Bu arada şunu da belirteyim, Aynur Aydın'ın sesini beğenirim dedim şarkıya sadece çöp değil dedim. Yani şarkıyı kesin olarak beğendiğimi belirtmedim.Sonuçta dinledimi dinledi ben ona bakarımhavamıda atarım
Tamma çok şey yapma biz beğenme tartışması değil dinleme tartışması yapıyoruzBu arada şunu da belirteyim, Aynur Aydın'ın sesini beğenirim dedim şarkıya sadece çöp değil dedim. Yani şarkıyı kesin olarak beğendiğimi belirtmedim.
Hahaha seni gidi seniii. Yukarda onun da havasını yapıyordun ama.Tamma çok şey yapma biz beğenme tartışması değil dinleme tartışması yapıyoruz
o bonusdu dedim sadeceHahaha seni gidi seniii. Yukarda onun da havasını yapıyordun ama.
Hadi öyle olsun bakalım. Altı üsti bir şarkı dinlemişiz dünya yerinden oynamayacak ya.
Yok ben öyle bir şey demedim onu sen çıkardın
MasacRe yi etiketlemiyeyim. o şimdi muamma kısmının kulpunu tutacak.Hadi öyle olsun bakalım. Altı üsti bir şarkı dinlemişiz dünya yerinden oynamayacak ya.Ha bir daha dinler miyim bu tam anlamıyla bir muamma.
Getirtme yazılarıYok ben öyle bir şey demedim onu sen çıkardınSadece tavsiye etmiyorum ama son tercih @MEnes in dedimBir de şarkıda problem olmuyor alt tarafı 3 dk zaten, mesela filmi izleme desen o da inadına gidip izlese 2 saat kayıp
Film olsa izlemezdim kesinlikle.Yok ben öyle bir şey demedim onu sen çıkardınSadece tavsiye etmiyorum ama son tercih @MEnes in dedimBir de şarkıda problem olmuyor alt tarafı 3 dk zaten, mesela filmi izleme desen o da inadına gidip izlese 2 saat kayıp
İşi çözeceğini biliyordum beklediğim gibi oldu.MasacRe yi etiketlemiyeyim. o şimdi muamma kısmının kulpunu tutacak.
Sende fenasın. iki tarafıda hoş etme derdindesin ama dinledin olay bitti
Getirtme yazılarıspoi kutusu bile yaptın, beğensende çaktırma diye
MasacRE uzatmalara oynuyor ama süre bitti kazandımFilm olsa izlemezdim kesinlikle.Sinemada kimseyi dinlemem kendim araştırır seçer izlerim.
İşi çözeceğini biliyordum beklediğim gibi oldu.Mind playsleri çok severim.
E tamam kesinlikle dinleme mi demek o, dinleyip beğenirsen de çaktırma dedik sadeceMasacRe yi etiketlemiyeyim. o şimdi muamma kısmının kulpunu tutacak.
Sende fenasın. iki tarafıda hoş etme derdindesin ama dinledin olay bitti
Getirtme yazılarıspoi kutusu bile yaptın, beğensende çaktırma diye
Aslında bir yere varılacak bir konu da değil, dediğim gibi altı üstü bir şarkı 3 dk bir şey.MasacRE uzatmalara oynuyor ama süre bitti kazandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?