Maskeli Fedai
Favori Üye
Teşekkür ederim Staran reyiz.. İyi dileklerin için çok sağol..Doğum günün kutlu olsun ... @Maskeli Fedai Sağlıklı , huzurlu ve sevgi dolu nice yıllara..
Teşekkür ederim Staran reyiz.. İyi dileklerin için çok sağol..Doğum günün kutlu olsun ... @Maskeli Fedai Sağlıklı , huzurlu ve sevgi dolu nice yıllara..
rica ederimTeşekkürler.
Aaaa bunlar ne güzel temenni canım dostumDoğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yıllara. Hayat istediğin ne varsa önüne sersin, seviliyorsun.
Teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun, nice senelere
Teşekkür ederim canım hemşomDoğum günün kutlu olsun hemşom.Hain falansın ama iyisin.Nice mutlu senelere.@Maskeli Fedai
Bu da hediyelerin.
Seviyor musun bilmem ama hemşoma ciğer ısmarlamış olayım.
Ekli dosyayı görüntüle 93452
Çok teşekkür ediyorum ablacım. Hep beraber inşallah.
Hagi sevilmez mi be..Çok güzel bir hediye..
Beğenmene sevindim.Teşekkür ederim canım hemşomAhahaha hainlik ruhumuza işlemiş kurtulamıyoruz..
Ciğer sevilmez mi be hemşomMuazzam bir hediye..
Yok yok korkmana gerek yokOh beekorkarak hediye ettim dedim seviyormu sevmiyor diye korkmuştum çok sevindim valla
Sen ne diyorsun ya gitmez mi birde of ofBeğenmene sevindim.
Sabah sabah ne güzel gider ama.
YOLDAŞIM, DOSTUM.. HEDİYEM DE SÖZLERİN DE YAKTIRDI.. YAŞLANDIK..Sıva sanatının, SABAR sanatının, yoldaşlığımızın yıkılmaz fedaisi... Doğum günün kutlu olsun yoldaşım. Nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu yılların olsun...
Buyur bu da hediyen... Zamanın nasıl geçtiğini anlatan nadide eserlerden... Aaah yoldaşım ah, yaşlanıyoruz be...
Olacak, bugünler de bitecek... Takribi 5.5 ay sonra aramıza dönecek kendisi...Kütük dostumda olsaydı keşke..
Teşekkür ederim Vadici dostum..doğum günün kutlu olsun @Maskeli Fedai
eyvallah vadici bu arada necati şaşmaz'ın üstünde kara bulutlar dolaşıyor maalesefTeşekkür ederim Vadici dostum..
Necati Şaşmaz kendi kendine yazık ediyor. Tek diyeceğim budur..eyvallah vadici bu arada necati şaşmaz'ın üstünde kara bulutlar dolaşıyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?