Doğum Günün Kutlu Olsun Maskeli Fedai

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
57,368
Puanı
1,060

Bugün, forumumuzun sevilen, trollüğüyle ve salmışlığıyla ünlü üyelerinden @Maskeli Fedai nin doğum günü. Kendisinin doğum gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyoruz.

Burak'la, foruma ilk geldiğim zamanlar, yani 2013'te tanışıp samimi olduk. 5 yıllık eskimeyen bir dostluğumuz, kardeşliğimiz var onunla. Hani kiminle saçmalıyorsan onunla mutlusundur derler ya, bu melun da öyledir benim için
Sırdaşımdır, adamın hasıdır kendisi.
İyi ki doğdun melunum, seviliyorsun
Geleyim hediyelerine
İlk hediyeni ms'de 1.olarak aldın aslında

Sen misin ms'de Serdar'ı alıp elemek isteyen, al sana

Hepsi börtdey Melun
bunlar da hediyelerin

Hediyeler için utanıp da böyle olma

Mutlu Yıllar

Geçen yine Yalın ayak betona basarken fotoğraf çektim sana hediye edeyim onu canım

sondaki iki ödülü ben alayım @Maskeli Fedai yi aşar bu ödüller boşuna hiç olmasın

kutlarım maskeli doğmasaydında olurdu ama işte allahın takdiri doğmuşsun bir kere mecburen kutlayacağız

Galatasaray taraftarı dostum, Belhanda'nın en büyük savunucusu doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle beraber geçireceğin nice mutlu, sağlıklı senelere.
@Maskeli Fedai

Geçen sene ben açmıştım konusunu bu sene @Bully kardeşime kısmetmiş ellerine sağlık muhteşem hediyeler vermiş trolle hiç hak etmese de
Şaka bir yana @Maskeli Fedai ile olan sohbetlerimiz beni her daim neşelendirir. En sıkıntılı zamanlarımda bile onun goygoyu sayesinde yüzüm bir nebze güler. Allah dostluğumuzu daim etsin nice sağlıklı yaşlara. İyi ki doğmuş
Yeter bu kadar sıva civa
Al bakalım hediyen adamın kralı
😉

Ahaha meluna teşekkür ediyorum konuyu açtığı için
Yazdıkların ise duygulandırdı
Beraber nice yıllara diyelim o zaman

Hediyelerim şahane

@Bully gibi duygulandırdın
Sizi seviyorum canlarım

@Maskeli Fedai İyi ki doğdun sana efsane şarkımızı hediye ediyorum doğum gününde hala dinleyebilirsin eskimez
@Bully
Bugün bana laf atmak yok ona göre
Onun dışında senin konunda zaten yazmıştım senin hakkında düşüncelerimi
Vadicilerin içinde en çok beni sevdiğini söylüyordun
Sağol

Musti'yi dinleyelim bakalım severiz

Eyvallah Sherlock'um
Hep beraber nice senelere artık
Bu arada az forumda takılma da diziyi çek özledik

Belhanda kısmı sesli güldürdü

Önemli değil Troll reisimiz.
İnşallah.
Yapımcıya çocuğuma bakacağım deyip bıraktım diziyi, buralarda takılıyorum ne güzel.

@Maskeli Fedai doğum günün kutlu olsun kardo nice mutlu yıllar diliyorum.
Goygoyun keyif verir eğlendirir, muhabbetin iyidir hoştur ama şu Yalın ve Belhanda inadından vazgeçersen tam olacak.

Sana sanatsal bir hediye veriyorum. Bundan ötesi yok yani.
Oscar'ı sonuna kadar hak eden ayı gibi ayı bee.