Danke schön.Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag! @kerem
Ailenle, sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu ve huzurlu senelere
Geçen beni okadar mutlu ettinki ne söylesem o sözlerin altında kalacakmış gibi.
Ben tanışma konularına pek yazmam ama iyikide senin konuna yorum yazmışım çünkü güzel sohbetlerimiz oldu artı eğlenceli ve kaliteli bulduğum bir üyesin. Senin bir huyunuda çok takdir ediyorum, o da kendi doğrularında ilerlemen (geçenki sohbette deyindiğim mesele). Hani sen bana hiç değişme demiştinya, sende değişme ? Yaşın kaç oldu bilmiyorum ama olgun birisin (tavır olarak)
galiba 21 oldun? unutmuşum o kısmı
Herneyse, sohbetinden keyif aldığım birisin ve seninle daha nice nice sohbetlere
Gelelim hediyelerime. Geçen HM'den giyindiğini söylemiştin ama biraz kalitesine burun kıvırmıştın. Bende parama kıyıp gidip sana en popüler ve kaliteli ürünler satan spor magazamızdan birşeyler aldım
Sana Stadium ve Intersport'an aldım bu hediyeleri Güle güle kullan ( o sayfalara girip indirdim fotoları yani sipariş ettim )
Ekli dosyayı görüntüle 67384
Ekli dosyayı görüntüle 67385
Ekli dosyayı görüntüle 67386
müziksiz olmaz
Sana küçüklüğümden beri dinlediğim ve sevdiğim şarkılardan birini hediye edeyim
Acayip uykuluyum ama konuyu görünce yazayım dedim. Gece halimle ancak bukadar oldu @kerem
Geçen söylediklerimde aklımda olan şeyleri yazdım sadece. Biraz övdüm ama olan birşeyi anlattım yani.
Tanışma konuma geçenlerde baktım da mesajlarını görünce o zamanki leylekli (kuş da olabilir) profil fotoğrafın geldi.
Forum da mezarlık gibi olduğu için bu ara senin dışında aktif olan kimse yok. Kaç aydır hala 10 bin'lerde kaldım. Sayende biraz mesaj sayım yükseldi Olgun ve kaliteli bulduğun için ayrıca mutlu oldum ki böyle diyorsan değişmeme gerek yok zaten. Bazen konuşmak da iyi geliyor o yüzden nice sohbetlere diyelim.
22 yaşına girdiğimi söyleyeyim, gitgide yaşlı hissediyorum kendimi. Çok kötü bir his. Büyümek istemiyorum aslında.
Hediyelere gelirsek oooo intersport'tan gelecekse hemen alıyım ben onları. Fiyatları malum çok ucuz(!) oldugu için hiçbir zaman girip baktığım bir mağaza değil. Ayakkabının aynısıni da geçen sene almıştım bu arada.
Bu müzik bana tanıdık geliyor ama bilmiyorum ya, sanki türkçe versiyonu var gibi. Onun dışında Die For You ve My Number One'ın üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala dinliyorum zaten.
Bu uykulu halinse uykusuz halini merak ettim.