Nasıl atıcaktın beleşten
Sen de az buz yaşta değilsin. Gözümüzün önunde bir nesil yetişiyor
@xemrexxx e sorsak ilk insanlardanızSen de az buz yaşta değilsin. Gözümüzün önunde bir nesil yetişiyor
Asıl ona hoşt
MSN'den de atsan internetten yiyecek
Benim netimden yerdi @Harunnn60 ın neti yoktukı zatenMSN'den de atsan internetten yiyecekBluetooth yada usb gibi şeylerle ancak bedava yapabilirsinOnun için de aranızda en az 10 metre olmalı10 metre olduktan sonra ikiniz yan yan oturup izlerdiniz zatensorsaydınız bana keşke o gün ben sizi böyle ugraştirmazdım
Ecüş ile Meçüşten birisidir
Çok güzel buldum nereden aklına geldi Lana'yı bile koymuşsun hemde en sevdiğim klibi.Aaa ben tşşk ederim cnm az bileBurada güzel bir aileyiz en güzel yaşlarımızı burda birbirimizle büyüdük
Videonu nasıl buldun sonunu güzel bağladık
Hatırlamıyorum ama denemişizdir kesin
o zamanlar msn var mıydı ya hiç hatırlamıyorum
Yaa MSN diyoruz da 2013'lerde msn varmıydı, kalkmamişmıydıBenim netimden yerdi @Harunnn60 ın neti yoktukı zatenKafedeyken o ben ona atmayı denemiştim ama uzaktan çok uzun sürüyor kopuyor
Deredevilide tekrar analım
Evet son demleriydi çareyi ordan sana atmakla bulmustum sohbetini denemsni yaptıkta giresund an istanbula olmadıo zamanlar msn var mıydı ya hiç hatırlamıyorumama sen ben bir atacağım demiştin sanırım hatırlıyorum @Forumdash
Hatırlıyor gibiyim. İnternet cafeye gitmiştim sen atınca bende usb'me atacaktım sanırımEvet son demleriydi çareyi ordan sana atmakla bulmustum sohbetini denemsni yaptıkta giresund an istanbula olmadı@Forumdash
Rica ederim nice böyle yıllaraGözlerimden yaşlar sızıyor
Hatırlıyor gibiyim. İnternet cafeye gitmiştim sen atınca bende usb'me atacaktım sanırımbeceremedik tabi@Forumdash
2014 ün yaz aylarında kalkmıstı sanırımYaa MSN diyoruz da 2013'lerde msn varmıydı, kalkmamişmıydı
Nasıl meşakkatli bir yola başvurmuşunHatırlıyor gibiyim. İnternet cafeye gitmiştim sen atınca bende usb'me atacaktım sanırımbeceremedik tabi@Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?