Doğum Günün Kutlu Olsun cookies

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060

Evet forumun sevilen üyelerinden @cookies in doğum günü

Yurt dışında okuyor Annesi ve Babası olmadan girdiği doğum gününde bu forumdaki ailesi olan bizlerin sıcak bir kutlaması onu yalnız bırakmayacaktır

Malesef hastalığıda var inş bu yeni yaşında hastalığını atlatır ve sağlıklı bir yeni yaş dönemi geçirir

Hediyelere geçelim ayoll

Arrow'dan

Flash'tan

Tvd'den

Buda benden - Dön Dünya, Herkes Mutlu Güya-

@destere @Bully @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @vadikızı @Doğu @MEnes @dosimosi @MasacRE- @sokak sanati @EFE UYSAL ve forumda olan herkes

@cookies kurabiyemm benimm nice nice yıllara inşallah yeni yaşın sana hayırlı uğurlu olsun musmutlu huzurlu sağlıklı yaşlar diliyorum canım alperim benim
senin o güzel gülen yüz hiç solmasın her zaman gülsün cnm benim

@cookies hediyelerim

ve güzel bir doğum günü şarkısı
Doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende seninleyim canım

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun @cookies sevdiklerinle beraber sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum

hediye falan yok
zaten @Çiğdem- in sana verdiği ilk üç hediye de sana fazla ? onları ben alayım sana sandalyeli hediye yeterli

hhahaha aaa hasta çocuğun hediyelerine göz dikme çok kıskandıysan sanada bir musti yollıyayım cnm

Lefkoşa - İstanbul arası 1000 km. civarı. Görele - İstanbul arası ise 1100 km.

Mutlu yıllar Alper. Bu da hediyen.

bildiğimiz yavru vatan işte minik vatan
ya da herkesin anlayacağı dilden söyleyeyim cücük vatan, tıfıl vatan
)
Normal türkiye illerinden olmadığı için yurt dısı olarak göryorum @cookies öyle bir sohbetimiz olmustu seni gurbette sayıyorum demiştim benim farklı düşüncelerime alısın artık ayoll

aa işte bu hediyeyi sen kap @destere

Doğum günün kutlu olsun @cookies mutlu yıllar dilerim

Lefkoşa - İstanbul arası 1000 km. civarı. Görele - İstanbul arası ise 1100 km.

Mutlu yıllar Alper. Bu da hediyen.

@sürgünüm khaleesi yerine gitmiş işe yaramaz ak gerzeklerin başındaki buz adamı koymuş onu sana bırakıyorum hogatha
ben khalesi , kızıl kadın ve sansa hediyesi gelse zaten herkesten önce kapardım @cookies e bırakmazdım

HHAHAH aa sende gün boyu yoktun tam doğum günü konusunu açar açmaz geldin ne tesadüfgtür