Şu şey olan çocuk değil mi?
Saol Atacan çok mutlu oldum açtığın için
Forumumuzun sevilen üyesi Alper ( @cookies ) arkadaşımızın bugün doğum günü!
Kendisinin doğum gününü kutlar, yeni yaşının başarı, sağlık, mutluluk, bol kazanç getirmesini ve sevdiklerinle beraber nice mutlu, huzurlu günler dilerim. 🙂
Mutlu yıllar Alpercim, bu da hediyen.
Saol lo bende seni seviyorum ki zaten beni sevmelisin ben 1 numarayım
Doğum günün kutlu olsun @cookies , ailenle ve sevdiklerinle nice güzel yaşlara.
Saolun DarkLeqenD beyDoğum günün kutlu olsun @cookies bey Mesaj yaz biraz mesaj
Doğum günün kutlu olsun. @cookies Nice mutlu yıllara.
Şu şey olan çocuk değil mi?
Senin önceden sevip sonra şoka uğradığın.
Saol lo bakalım seneye nerde olcamNice mutlu yıllara.
mutlu yılla cookies bu da hediyen
Saol lo Sen foruma uğrarmıydınNice senelere @cookies
Saol Deniz inşallah Allah hepimize daha çok uzun ömür verir.Bu ülkede yaşamak bile bir mucize olarak görülüyorken 18. Yaşımı kutlamak Allahın lütfuMutlu yaşlara.
Saol DoğuNice yıllara iyi ki doğdun
Haha Sağolasın tanışırız elbet bir günSaol Atacan çok mutlu oldum açtığın için
18 yaşına girdim ama hiç heyecanlanamıyorum bile pis lys ygs
Hediye de güzelmiş bu arada.Bu yıl ne Meryemin ne de benim yılım oldu seneye inş ikimizin yılı olcak
Aa şey çocuk saol kardeşime gösteririm beğenir sonra şey olduğunu söylerim depresyona girer
Saol Yiğit 1 yaş daha yaşlandım ama doğru düzgün kutlayamadım bile şu anda ders çalışmaya çalışıyorum
Saolun DarkLeqenD bey
Lysm olduğu için yazamıyorum geçen sene baya yazıyodum
Saol Harun İnşallah iyi geçer yeni yaşım
Saol lo bakalım seneye nerde olcam
Geçen sene trabzondaydım
Bu sene Bursadayım
Saol Emre Minnoşum yine çoşturmuş ama hep anne rollerini oynuyor.Bir defa da başroldeki oğlanın olgun sevgilisini oynasın
Saol lo Sen foruma uğrarmıydın
Allah hepimize uzun ömürler versin amin
Saol Deniz inşallah Allah hepimize daha çok uzun ömür verir.Bu ülkede yaşamak bile bir mucize olarak görülüyorken 18. Yaşımı kutlamak Allahın lütfu
Saol Doğu
Seninle daha önce çok konuşamadık ama iyi biti gibisin yani her mesajını okuyorum gizli takipçinim
Özledik cidden seni.Saol Atacan çok mutlu oldum açtığın için
Hediye de güzelmiş bu arada.Bu yıl ne Meryemin ne de benim yılım oldu seneye inş ikimizin yılı olcak
Aa şey çocuk saol kardeşime gösteririm beğenir sonra şey olduğunu söylerim depresyona girer
Saol Yiğit 1 yaş daha yaşlandım ama doğru düzgün kutlayamadım bile şu anda ders çalışmaya çalışıyorum
Saolun DarkLeqenD bey
Geçen sene trabzondaydım
Bu sene Bursadayım
Saol Emre Minnoşum yine çoşturmuş ama hep anne rollerini oynuyor.Bir defa da başroldeki oğlanın olgun sevgilisini oynasın
Saol Deniz inşallah Allah hepimize daha çok uzun ömür verir.Bu ülkede yaşamak bile bir mucize olarak görülüyorken 18. Yaşımı kutlamak Allahın lütfu
Saol Doğu
Seninle daha önce çok konuşamadık ama iyi biti gibisin yani her mesajını okuyorum gizli takipçinim
Sınavı bi atlatta sonra konuşuruzSaol Atacan çok mutlu oldum açtığın için
Saolun DarkLeqenD bey
Geçen sene trabzondaydım
Bu sene Bursadayım
Saol Doğu