Doğum Günün Kutlu Olsun Cookies

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nice sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllara @cookies Alper :)
'Evde oturup ders çalışıyorum' demişsin boş ver sen etrafa bakma şu an derslerin önemli derslerini çalış. Ygs'yi de atlattın mı tamamdır :) :)
Eğitim hayatında da başarılar ..
Herkese soru sormuşsun bana da sorma sakın :A

Saol MelankoliK :)
Senin adın neydi unuttum yine :)
Soru sordum yine ne yazikki :)
Ygsden sonra lysde var :( :(

Oooo forumun en çok banlanan üyesinin ve benim yakın arkadaşımın Alperin doğum günüymüş :X

Doğum günün kutlu olsun. :)

Nice mutlu yıllara ve güzel senaryolarla birlikte :A

Geç kaldım ama şimdi gördüm.Kusura bakma. :)

Saol Enver :)
Evet en çok banlanan olarak rekor kırdım :A :A
Neden kusura bakayim bakmam tabi :)
Doğum günün kutlu olsun, mutlu seneler :)
Saol Prncss :)
Ee sen neden forumda yoksun :)
Ismin neydi :)
Tekrardan tesekkurler :)

Saol MelankoliK :)
Senin adın neydi unuttum yine :)
Soru sordum yine ne yazikki :)
Ygsden sonra lysde var :( :(

Saol Enver :)
Evet en çok banlanan olarak rekor kırdım :A :A
Neden kusura bakayim bakmam tabi :)

Saol Prncss :)
Ee sen neden forumda yoksun :)
Ismin neydi :)
Tekrardan tesekkurler :)
Pek fazla vaktim yok o yüzden emekliye ayrıldım, ismim de Tuğba :)

Anladim bak görüyormusun @Çiğdem- çalışan kadinin hali bi başka oluyor sende meslegini yap kız sana net kafe acalim aramizda para toplayip 😉
Tanıştığıma memnun oldum Tuğba Abla :) :bhr:
Bende memnun oldum :)
ayy yok cnm ben halimden memnunum 🙂🙂🙂

@Prncss.. 2 yaş küçükmüş benden ama hayata benden çabuk atılmış ayy zaten beni örnek alma tuğbacım eve oturmaktan iyidir sen en cici olanı yapıyorsun cnm 😉😉😉

aaa bu arada tekvanto yaptığını okumuştum benimde vucudum esnektir özellikle insan boyuna bacak kaldırabiliyorum:F:F:F
her bayanın öğrenmesini önerirmisin cnm zorluk derecesi falan😵
Tekvando öğrenmek o kadar zor değil kursa gittiğin takdirde hareketleri kolayca öğrenip pekiştirebilirsin. Geçmişte olduğu gibi son zamanlarda da kadınlara karşı şiddet, gasp, taciz gibi haberleri görüyoruz. Kullanma ihtiyacı elbette olmasın ama tamamen savunmasız olmaktansa her bayanın kendine güvenip biraz teknik öğrenmesini öneririm. :) Hem sporun yararı hem zayıflama hem kendini koruma. Hepsi bir arada... :)

Tekvando öğrenmek o kadar zor değil kursa gittiğin takdirde hareketleri kolayca öğrenip pekiştirebilirsin. Geçmişte olduğu gibi son zamanlarda da kadınlara karşı şiddet, gasp, taciz gibi haberleri görüyoruz. Kullanma ihtiyacı elbette olmasın ama tamamen savunmasız olmaktansa her bayanın kendine güvenip biraz teknik öğrenmesini öneririm. :) Hem sporun yararı hem zayıflama hem kendini koruma. Hepsi bir arada... :)
bizim mahallenin hemen karşısında kapalı spor salonu var yani yola indiğin zaman hemen karşıda tekvando öğreniyor orada kızlar yola geçerken falan görüyorum başlasam çok uygun fırsat vardı aslında ama ayy ne bileyim yani otür şeyler bana uzak biraz kırılgan yapım var hatta biraz yerine çok diyebiliriz:F:F:F

238a9314f18526316480c15444c2cf57.jpg

Pastam ayy frambuazliydi ama fazla yiyemedim toktum bugün anneme sordugumdaysa 1 dilim kaldığını öğrendim ve hemen yedim gece kalanin hepsini yemis nerdeyse .ss .ss
@Çiğdem- @xemrexxx @destere @gözlemci @sokak sanati @vadikızı @aserat54 @Harunnn60 @sürgünüm @pompy @denizz19 @gizem ak @MelankoliK @mrt-06 @ABAY_06 @Bully :) :) :)
Sizde frambuazli pasta yiyin bi arada doğum gunume gelmissiniz sayin 😉

Son düzenleme:

Pastam ayy frambuazliydi ama fazla yiyemedim toktum bugün anneme sordugumdaysa 1 dilim kaldığını öğrendim ve hemen yedim gece kalanin hepsini yemis nerdeyse .ss .ss
@Çiğdem- @xemrexxx @destere @gözlemci @sokak sanati @vadikızı @aserat54 @Harunnn60 @sürgünüm @pompy @denizz19 @Prncss.. @gizem ak @MelankoliK @mrt-06 @ABAY_06 @Bully :) :) :)
hahahha iyi olmuş sana cnm yemeyenin pastasını yerler böyle:A

bizim mahallenin hemen karşısında kapalı spor salonu var yani yola indiğin zaman hemen karşıda tekvando öğreniyor orada kızlar yola geçerken falan görüyorum başlasam çok uygun fırsat vardı aslında ama ayy ne bileyim yani otür şeyler bana uzak biraz kırılgan yapım var hatta biraz yerine çok diyebiliriz:F:F:F
Bu yaştan sonra zaten profesyonel olarak öğrensen bile maçlara çıkma şansın çok düşük olduğu için sadece hobi olarak gidebilirsin bu yüzden de senin kırılgan, hassas ve narin yapınla çok oynamazlar merak etme. :)

@Çiğdem- @xemrexxx @destere @gözlemci @sokak sanati @vadikızı @aserat54 @Harunnn60 @sürgünüm @pompy @denizz19 @Prncss.. @gizem ak @MelankoliK @mrt-06 @ABAY_06 @Bully :) :) :)
Pasta güzel görünüyor, ama pek frambuaz sevmem ben. Yine de afiyet olsun, gerçi fazla yiyememişsin ama. :X

@Çiğdem- @xemrexxx @destere @gözlemci @sokak sanati @vadikızı @aserat54 @Harunnn60 @sürgünüm @pompy @denizz19 @gizem ak @MelankoliK @mrt-06 @ABAY_06 @Bully :) :) :)
Yabancı yememiş işte annen yemiş ne olacak. 9 ay emdiğin süte say. :)

Pasta güzel görünüyor, ama pek frambuaz pek sevmem ben. Yine de afiyet olsun, gerçi fazla yiyememişsin ama. :X
Evet guzeldir 😉
Bende hiç sevmem hatta hicbiyerde yemem ama Vira Pastanesi farklı ya tek yapabildikleri frambuazli pasta onuda super yapiyorlar pastaya aşık oluyorum :love1: :love1:

Bu yaştan sonra zaten profesyonel olarak öğrensen bile maçlara çıkma şansın çok düşük olduğu için sadece hobi olarak gidebilirsin bu yüzden de senin kırılgan, hassas ve narin yapınla çok oynamazlar merak etme. :)
hahahah aaa yokk maç falan bir tarafımı kırdırmaya hiç niyetim yok zaten cnm :F:F:F
dediğin gibi bizden geçmiş artık :A:A:A
zaten spor salonundakı öğrenciler küçük yaşta kızlar hepsi büyük ihtimalle sende çocukluktan başlamışsındır iyide yapmışsın bu devirde kendini koruyabilen her bayana kesinlikle desteğim olur 😉😉😉
ayolll ben hiç almıyayım bana oklavam yeter en kolayı:A:A:A

afiyet bal şeker olsun canım benim😉