Selam, ben dostumSanada meraba mi desem iyi geceler mi desem bilemedim şimdi
Selam, ben dostumSanada meraba mi desem iyi geceler mi desem bilemedim şimdi
Nice sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllara @cookies Alper
'Evde oturup ders çalışıyorum' demişsin boş ver sen etrafa bakma şu an derslerin önemli derslerini çalış. Ygs'yi de atlattın mı tamamdır
Eğitim hayatında da başarılar ..
Herkese soru sormuşsun bana da sorma sakın
Oooo forumun en çok banlanan üyesinin ve benim yakın arkadaşımın Alperin doğum günüymüş
Doğum günün kutlu olsun.
Nice mutlu yıllara ve güzel senaryolarla birlikte
Geç kaldım ama şimdi gördüm.Kusura bakma.
Saol PrncssDoğum günün kutlu olsun, mutlu seneler
Pek fazla vaktim yok o yüzden emekliye ayrıldım, ismim de TuğbaSaol MelankoliK
Senin adın neydi unuttum yine
Soru sordum yine ne yazikki
Ygsden sonra lysde var
Saol Enver
Evet en çok banlanan olarak rekor kırdım
Neden kusura bakayim bakmam tabi
Saol Prncss
Ee sen neden forumda yoksun
Ismin neydi
Tekrardan tesekkurler
Anladim bak görüyormusun @Çiğdem- çalışan kadinin hali bi başka oluyor sende meslegini yap kız sana net kafe acalim aramizda para toplayip 😉Pek fazla vaktim yok o yüzden emekliye ayrıldım, ismim de Tuğba
Bende memnun oldumAnladim bak görüyormusun @Çiğdem- çalışan kadinin hali bi başka oluyor sende meslegini yap kız sana net kafe acalim aramizda para toplayip 😉
Tanıştığıma memnun oldum Tuğba Abla
Anladim bak görüyormusun @Çiğdem- çalışan kadinin hali bi başka oluyor sende meslegini yap kız sana net kafe acalim aramizda para toplayip 😉
Tanıştığıma memnun oldum Tuğba Abla
ayy yok cnm ben halimden memnunum 🙂🙂🙂Bende memnun oldum
Geç olsun güç olmasın boşverayy yok cnm ben halimden memnunum 🙂🙂🙂
@Prncss.. 2 yaş küçükmüş benden ama hayata benden çabuk atılmış ayy zaten beni örnek alma tuğbacım eve oturmaktan iyidir sen en cici olanı yapıyorsun cnm 😉😉😉
aaa bu arada tekvanto yaptığını okumuştum benimde vucudum esnektir özellikle insan boyuna bacak kaldırabiliyorumGeç olsun güç olmasın boşver
Tekvando öğrenmek o kadar zor değil kursa gittiğin takdirde hareketleri kolayca öğrenip pekiştirebilirsin. Geçmişte olduğu gibi son zamanlarda da kadınlara karşı şiddet, gasp, taciz gibi haberleri görüyoruz. Kullanma ihtiyacı elbette olmasın ama tamamen savunmasız olmaktansa her bayanın kendine güvenip biraz teknik öğrenmesini öneririm. Hem sporun yararı hem zayıflama hem kendini koruma. Hepsi bir arada...aaa bu arada tekvanto yaptığını okumuştum benimde vucudum esnektir özellikle insan boyuna bacak kaldırabiliyorum
her bayanın öğrenmesini önerirmisin cnm zorluk derecesi falan😵
bizim mahallenin hemen karşısında kapalı spor salonu var yani yola indiğin zaman hemen karşıda tekvando öğreniyor orada kızlar yola geçerken falan görüyorum başlasam çok uygun fırsat vardı aslında ama ayy ne bileyim yani otür şeyler bana uzak biraz kırılgan yapım var hatta biraz yerine çok diyebilirizTekvando öğrenmek o kadar zor değil kursa gittiğin takdirde hareketleri kolayca öğrenip pekiştirebilirsin. Geçmişte olduğu gibi son zamanlarda da kadınlara karşı şiddet, gasp, taciz gibi haberleri görüyoruz. Kullanma ihtiyacı elbette olmasın ama tamamen savunmasız olmaktansa her bayanın kendine güvenip biraz teknik öğrenmesini öneririm. Hem sporun yararı hem zayıflama hem kendini koruma. Hepsi bir arada...
hahahha iyi olmuş sana cnm yemeyenin pastasını yerler böyle
Pastam ayy frambuazliydi ama fazla yiyemedim toktum bugün anneme sordugumdaysa 1 dilim kaldığını öğrendim ve hemen yedim gece kalanin hepsini yemis nerdeyse .ss .ss
@Çiğdem- @xemrexxx @destere @gözlemci @sokak sanati @vadikızı @aserat54 @Harunnn60 @sürgünüm @pompy @denizz19 @Prncss.. @gizem ak @MelankoliK @mrt-06 @ABAY_06 @Bully
Sizde frambuazli pasta yiyin bi arada doğum gunume gelmissiniz sayin 😉
Moralim bozuldu kız .sshahahha iyi olmuş sana cnm yemeyenin pastasını yerler böyle
Bu yaştan sonra zaten profesyonel olarak öğrensen bile maçlara çıkma şansın çok düşük olduğu için sadece hobi olarak gidebilirsin bu yüzden de senin kırılgan, hassas ve narin yapınla çok oynamazlar merak etme.bizim mahallenin hemen karşısında kapalı spor salonu var yani yola indiğin zaman hemen karşıda tekvando öğreniyor orada kızlar yola geçerken falan görüyorum başlasam çok uygun fırsat vardı aslında ama ayy ne bileyim yani otür şeyler bana uzak biraz kırılgan yapım var hatta biraz yerine çok diyebiliriz
Pasta güzel görünüyor, ama pek frambuaz sevmem ben. Yine de afiyet olsun, gerçi fazla yiyememişsin ama.
Pastam ayy frambuazliydi ama fazla yiyemedim toktum bugün anneme sordugumdaysa 1 dilim kaldığını öğrendim ve hemen yedim gece kalanin hepsini yemis nerdeyse .ss .ss
@Çiğdem- @xemrexxx @destere @gözlemci @sokak sanati @vadikızı @aserat54 @Harunnn60 @sürgünüm @pompy @denizz19 @Prncss.. @gizem ak @MelankoliK @mrt-06 @ABAY_06 @Bully
Yabancı yememiş işte annen yemiş ne olacak. 9 ay emdiğin süte say.
@Çiğdem- @xemrexxx @destere @gözlemci @sokak sanati @vadikızı @aserat54 @Harunnn60 @sürgünüm @pompy @denizz19 @gizem ak @MelankoliK @mrt-06 @ABAY_06 @Bully
Evet guzeldir 😉Pasta güzel görünüyor, ama pek frambuaz pek sevmem ben. Yine de afiyet olsun, gerçi fazla yiyememişsin ama.
hahahah aaa yokk maç falan bir tarafımı kırdırmaya hiç niyetim yok zaten cnmBu yaştan sonra zaten profesyonel olarak öğrensen bile maçlara çıkma şansın çok düşük olduğu için sadece hobi olarak gidebilirsin bu yüzden de senin kırılgan, hassas ve narin yapınla çok oynamazlar merak etme.
afiyet bal şeker olsun canım benim😉
@Çiğdem- @xemrexxx @destere @gözlemci @sokak sanati @vadikızı @aserat54 @Harunnn60 @sürgünüm @pompy @denizz19 @gizem ak @MelankoliK @mrt-06 @ABAY_06 @Bully
Saol Melek ablaafiyet bal şeker olsun canım benim😉