Emin Özaltun
Üye
NöbetteyizTşekkürlerDaha aktif olursun umarım sende forumda Çukur başlayınca
NöbetteyizTşekkürlerDaha aktif olursun umarım sende forumda Çukur başlayınca
Aaa teşekkürler cnm içten samimi düşüncelerin yine çok mutlu etti beniTelefonumun takviminde doğum günün işaretli günler öncesinden bir şeyler düşünmüştüm ama Zonguldak'a gittim okul işleri falan doğru düzgün bilgisayara oturamadım bugün bile zar zor foruma girdim o yüzden öncekiler gibi bir hediye yapamadım kusura bakma ablacım. Sana ne kadar değer verdiğimi ve sevdiğimi biliyorsun, yerin çok çok ayrı 5 yıldır en çok dertleştiğim, konuştuğum insanlardan birisin forumda, seni bir ablam olarak gördüğüm benimsediğim için sözlerin bana bir öğüt, kulağıma bir küpe olmuştur. Senden çok şey öğrendim diyebilirim ayrıca mutsuz olduğumda yüzümü hep güldürdüğün için de ayrıca teşekkür ederim. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara.Hediyen;
İyi eğlenceler canım
İyi eğlenceler sana canım, yokluğunda sahip çıkarız buralara merak etme sen.
Insallah sahte raki icersin
Aaa güzel eğlendik zaten bir yıl başı bir de doğum günüİyi eğlenceler canım, pastayı benim yerime de yersin.
Aaa teşekkürler bu en güzel hediye parlaklara bin basarHepi pörtdeySana parlak hediyesi vermek isterdim ama @destere olmadığına göre bununla idare edeceksin
Aa teşekkürler çok güzel hediyeler sincabım çok cici özellikleDoğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle beraber geçireceğin sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice senelere.@Çiğdem-
Hediyelerini de aşağıya bırakıyorum:
Keşke kaybolsaydinAaa güzel eğlendik zaten bir yıl başı bir de doğum günü
Ama tatlı küçük yalancılar gibiydi Pll yanıHava aniden bozdu dün gece gök gürüldüyor yıldırım çakıyor evin için bembeyaz oluyor vlla hele içimizden biride dısarı çıkıp kaybolsaydı tamam Pll e yeni sezon çekiyor gibiydi @MayısKralı@mrt-06 @sokak sanati
Ev yıkılıcak gibi bir gö gürüldüyor bakkaldan bir şey alınıcaktı korktum çıkmadımKeşke kaybolsaydin
Allah korusun sizleri dualarımız sizlerleNöbetteyiz
Telefonumun takviminde doğum günün işaretli günler öncesinden bir şeyler düşünmüştüm ama Zonguldak'a gittim okul işleri falan doğru düzgün bilgisayara oturamadım bugün bile zar zor foruma girdim o yüzden öncekiler gibi bir hediye yapamadım kusura bakma ablacım. Sana ne kadar değer verdiğimi ve sevdiğimi biliyorsun, yerin çok çok ayrı 5 yıldır en çok dertleştiğim, konuştuğum insanlardan birisin forumda, seni bir ablam olarak gördüğüm benimsediğim için sözlerin bana bir öğüt, kulağıma bir küpe olmuştur. Senden çok şey öğrendim diyebilirim ayrıca mutsuz olduğumda yüzümü hep güldürdüğün için de ayrıca teşekkür ederim. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara.Hediyen;
Aaa ara falan vermeyide sakın düşünme bu arada cnmAaa teşekkürler cnm içten samimi düşüncelerin yine çok mutlu etti beni
Hediyelerin tanıtım rehberi gibi profilimde zatenBu içten düşüncelerin en güzel hediye ama
Yüzünüzü güldürebildiğimi hissetmek söylemeniz beni çok mutlu ediyor forumda ilk amacım hep bu olduHediyemde süper doğum günü kutlamamda çaldık bunuda
Teşekkür ederim.Aaa teşekkürler cnm içten samimi düşüncelerin yine çok mutlu etti beni
Hediyelerin tanıtım rehberi gibi profilimde zatenBu içten düşüncelerin en güzel hediye ama
Yüzünüzü güldürebildiğimi hissetmek söylemeniz beni çok mutlu ediyor forumda ilk amacım hep bu olduHediyemde süper doğum günü kutlamamda çaldık bunuda
Yok canım forsat buldukça hep burdayım. Keşke numaranı versen de seni gruba alsak.Aaa ara falan vermeyide sakın düşünme bu arada cnm2 defa gittin sensiz forum gerçekten eksik kalıyor bizde seni çok seviyor forumun olmaza olamzı görüyoruz gidişlerinde hep bunu daha iyi anladık zaten
Keşke sen kaybolsaydın ne güzel olurduAaa güzel eğlendik zaten bir yıl başı bir de doğum günü
Ama tatlı küçük yalancılar gibiydi Pll yanıHava aniden bozdu dün gece gök gürüldüyor yıldırım çakıyor evin için bembeyaz oluyor vlla hele içimizden biride dısarı çıkıp kaybolsaydı tamam Pll e yeni sezon çekiyor gibiydi @MayısKralı@mrt-06 @sokak sanati
Kiz sen de iki dk sabit dur öteki konuda bana saldırıp cigdeme yanaşıyor burada cigdeme saydirip beni etiketliyon tam donu zillisin.ssKeşke sen kaybolsaydın ne güzel olurdu@xemrexxx
Kiz sen de iki dk sabit dur öteki konuda bana saldırıp cigdeme yanaşıyor burada cigdeme saydirip beni etijetlioyon tam donu zillisin.ss
Hahah oynak işte ayollKeşke sen kaybolsaydın ne güzel olurdu@xemrexxx
Watsaph kullanmıyorum kı cnm ne oldunu bile görmedimYok canım forsat buldukça hep burdayım. Keşke numaranı versen de seni gruba alsak.@sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?