hahaha çok tşşk cnm özellikle sağlık verir umarım 1 yıldır sağlık sorunlarıyla uğraşmaktan bıktım bu yıl inş uğraşmam yeni yaşum uğurlu gelir
hahaha çok tşşk cnm özellikle sağlık verir umarım 1 yıldır sağlık sorunlarıyla uğraşmaktan bıktım bu yıl inş uğraşmam yeni yaşum uğurlu gelir
Yok doğmadi Leylekler getirdiAy @Çiğdem- sen doğdun mu? 😱
Geç oldu ama olsun, doğum günün kutlu olsun.Nice kaslı yıllara.Bu da hediyen aşkısı;
Ekli dosyayı görüntüle 46505
Ay @Çiğdem- sen doğdun mu? 😱
Geç oldu ama olsun, doğum günün kutlu olsun.Nice kaslı yıllara.Bu da hediyen aşkısı;
Ekli dosyayı görüntüle 46505
Yok doğmadi Leylekler getirdi
Allah seni bildiği gibi yapsin
teşekkürler @RüzgarGülü geçte olsa 😉😉😉Mutlu yıllar. 😀
Ayol sen ne fenasın, nereden neyi çıkardı? 😱teşekkürler @RüzgarGülü geçte olsa 😉😉😉
@cookies orada @Yiğitt bana melek benzetmesi yapmış çokta kibar çocuk maşşlah cennetten inmiş anlamında söylüyor teşekkürler
düşüncelerini söylüyorum yalanmı ama melek gibi kız değilmiyimAyol sen ne fenasın, nereden neyi çıkardı? 😱
Cadısın cadı.düşüncelerini söylüyorum yalanmı ama melek gibi kız değilmiyim
amannn senn geç kalmadınmı hadi nereye gidiceksen yallahCadısın cadı.
Ayol tatil bitti daha nereye gidiyim. 😱 Sende beni oradan oraya yolluyon.amannn senn geç kalmadınmı hadi nereye gidiceksen yallah
ayy sen demiyormusun kaç gündür gidiyorum diye nereye gittiğinde belli değil neler karıştırıyorsun sen bakayım bizden habersiz 😵😵😵Ayol tatil bitti daha nereye gidiyim. 😱 Sende beni oradan oraya yolluyon.
Hayret senin her şeyden haberin olurdu, bunu nasıl kaçırdın.ayy sen demiyormusun kaç gündür gidiyorum diye nereye gittiğinde belli değil neler karıştırıyorsun sen bakayım bizden habersiz 😵😵😵
ahmet kaya elenmeden gidemezsin bence finale taşıyacaz biz ahmet kayayı öyle değilmi @GunesinOgluHayret senin her şeyden haberin olurdu, bunu nasıl kaçırdın.
Kısa bir ara vereceğim Yıldırım gibi.
Hıhı düşünürüz.
çok tşşk cnm gel yüzüme söyle işte böyle bir yüzünü görmüş olalımSosyal medya aracılığı ile kutladık ama cevap atmadı , Kendilerini buradan tebrik ediyor sincapları için bir kilo ceviz hediye ediyorum
Ayın favori üyeside olmuşsun ,tebrik üstüne tebrik yaşatayım sanaçok tşşk cnm gel yüzüme söyle işte böyle bir yüzünü görmüş olalım
sana 2014 yılında 1.yılının dolduğunu ben hatırlatmıştım ve 2.yılınıda ben hatırlatıyorum şuan 2.yılın dolmuş hadi aç konunu senide tebrik edelim cnm 1 yıl önce aynı bu şekilde yine ben demiştim sana açsana konunu diye 15 eylüldeAyın favori üyeside olmuşsun ,tebrik üstüne tebrik yaşatayım sanaBak bu yüzüne oldu işte .xD
Çok ince düşüncelisin amasana 2014 yılında 1.yılının dolduğunu ben hatırlatmıştım ve 2.yılınıda ben hatırlatıyorum şuan 2.yılın dolmuş hadi aç konunu senide tebrik edelim cnm 1 yıl önce aynı bu şekilde yine ben demiştim sana açsana konunu diye 15 eylülde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?