Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem-

Karadeniz'de genç bir kız, hırçın, asabi ve bir o kadar da geveze. O kim mi? Tabi ki forumumuzun @Çiğdem-'i. :D

Doğum günün kutlu olsun @Çiğdem-. Yeni yaşında sağlık, mutluluk, başarı ve en önemlisi de huzur dilerim. Huzur önemli, huzur olmadıktan sona neyleyelim dünyayı. :)
hahaha çok tşşk cnm özellikle sağlık verir umarım 1 yıldır sağlık sorunlarıyla uğraşmaktan bıktım bu yıl inş uğraşmam yeni yaşum uğurlu gelir :bhr::bhr::bhr:

Ay @Çiğdem- sen doğdun mu? 😱 :bhr:

Geç oldu ama olsun, doğum günün kutlu olsun. :Z Nice kaslı yıllara. :bhr: Bu da hediyen aşkısı; :love1:
4_70.jpg

Ay @Çiğdem- sen doğdun mu? 😱 :bhr:

Geç oldu ama olsun, doğum günün kutlu olsun. :Z Nice kaslı yıllara. :bhr: Bu da hediyen aşkısı; :love1:
Ekli dosyayı görüntüle 46505
Yok doğmadi Leylekler getirdi :F

Allah seni bildiği gibi yapsin :A
Mutlu yıllar. 😀
teşekkürler @RüzgarGülü geçte olsa 😉😉😉

@cookies orada @Yiğitt bana melek benzetmesi yapmış çokta kibar çocuk maşşlah cennetten inmiş anlamında söylüyor teşekkürler :A:A:A

Sosyal medya aracılığı ile kutladık ama cevap atmadı , Kendilerini buradan tebrik ediyor sincapları için bir kilo ceviz hediye ediyorum :A

Ayın favori üyeside olmuşsun ,tebrik üstüne tebrik yaşatayım sana :D Bak bu yüzüne oldu işte .xD
sana 2014 yılında 1.yılının dolduğunu ben hatırlatmıştım ve 2.yılınıda ben hatırlatıyorum şuan 2.yılın dolmuş hadi aç konunu senide tebrik edelim cnm 1 yıl önce aynı bu şekilde yine ben demiştim sana açsana konunu diye 15 eylülde :F:F:F

sana 2014 yılında 1.yılının dolduğunu ben hatırlatmıştım ve 2.yılınıda ben hatırlatıyorum şuan 2.yılın dolmuş hadi aç konunu senide tebrik edelim cnm 1 yıl önce aynı bu şekilde yine ben demiştim sana açsana konunu diye 15 eylülde :F:F:F
Çok ince düşüncelisin ama :A haruncum haber verdi geç kaldın ne yazık ki bende konuşmamı hazırlıyorum :F