Doğum Gününüz Kutlu Olsun DarkLegenD Bey!

İyiki doğdun mu? Önce bunu sorgula :A @DarkLegenD Ne hediye versem ki bilemedim:/

@DarkLegenD aşkım yaşlanıyorsun git gide, ne olacak bu halin? Şimdiden huysuz dedelere döndün, ileride ne olur bilemiyorum. :A

Kaliteli hediyelerini vereyim bari. :Z
54665d34f6309a10e04836fc.jpg

@DarkLegenD Adını büyükk zevkle Eross yaptığım canım kardeşimm doğum gününü en içten en kalpten duygularımla kutluyorum yeni yaşın istediğin tüm mutlulukları getirsin inşallah ailenle sevdiklerine başta sağlık olmak üzere huzurlu mutlu iyi doğdun iyi ki varsın :bhr::kissingheart:

sana dinlemeyi en çok sevdiğin insanın şarkısını armağan edeyim bende çok severim:D
Erosumm iyiki doğdunnn:bhr:

@DarkLegenD İyi ki doğdun :Z

Sana @Forumdash ı hediye ediyorum espiri yaptıkça kıymetini anlıyoruzya yanında dolaştır espiri yaptır oradakıler sana senin kıymetini daha iyi anladık Dark bey derler bu t aktiği her gün uygula yanından ayırma :A :A :A

Mutlu Yıllar Legendcim:A

Hediyen. En kaliteli belki de tek kaliteli yanın bu sanki.:A

@DarkLegenD İyi ki doğdun :Z

Sana @Forumdash ı hediye ediyorum espiri yaptıkça kıymetini anlıyoruzya yanında dolaştır espiri yaptır oradakıler sana senin kıymetini daha iyi anladık Dark bey derler bu t aktiği her gün uygula yanından ayırma :A :A :A
Faruk'un senin popülariteni geçeceğini mi düşünüyorsun, ne bu endişe?)) Niye önünü kesmeye çalışıyorsun adamın?))

Mutlu Yıllar Legendcim:A

Hediyen. En kaliteli belki de tek kaliteli yanın bu sanki.:A

Rihanna'nın Calvin'in seviyesini düşürdüğü gerçeği...))

Bunuda unutmayalım okadar oyuncu içinden bunu sevmiştin :A @DarkLegenD
resized_e8352-a6728ae9d1075f9b6211807725206499f61e15d4.jpg
O değilde geçen Selçuklu Devleti'yle ilgili bir kitap okumuştum, Afşin Bey'in almadığı bölge, ele geçiremediği kale kalmamış. Böylesine muazzam bir adamın dizide sönük işlenmesi üzücü.)

Doğum günün kutlu olsun. :bhr:

Güzel hediyen. :Z
d3773.jpg
Hediye için çok teşekkür ederim. Muazzam gerçekten de. Niye spoliere aldın ki canım? Bu güzelliği herkesin görmesi lazım.))

@DarkLegenD Adını büyükk zevkle Eross yaptığım canım kardeşimm doğum gününü en içten en kalpten duygularımla kutluyorum yeni yaşın istediğin tüm mutlulukları getirsin inşallah ailenle sevdiklerine başta sağlık olmak üzere huzurlu mutlu iyi doğdun iyi ki varsın :bhr::kissingheart:

sana dinlemeyi en çok sevdiğin insanın şarkısını armağan edeyim bende çok severim:D
Erosumm iyiki doğdunnn:bhr:
Hediye muazzam, sağ ol abla.))

NZJz2g.jpg

Forumumuzun herkes tarafından sevilen üyesi, sıvama konusunda iyi noktalara gelmeye çalışan sayın DarkLegenD'in bugün doğum günü.

Kendisinin doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum, nice mutlu yıllara ortağım. @DarkLegenD

Kendisine birbirinden yaratıcı tebrik mesajlarınızı ve hediyelerinizi bu konu altından iletebilirsiniz.

@Tolstoyevski Bey, sizden uzun ve felsefi yönü yüksek bir tebrik mesajı yazmanızı rica ediyoruz.

Hediyeni buraya bırakıyorum, vurma ve sıvama eylemlerine olan düşkünlüğünü bildiğimden sana bunu hediye ediyorum:

QVG6yj.jpg

leğen arkadaşımızı nice yıllara diyerekten canı gönülden kutluyorum :)

O değilde geçen Selçuklu Devleti'yle ilgili bir kitap okumuştum, Afşin Bey'in almadığı bölge, ele geçiremediği kale kalmamış. Böylesine muazzam bir adamın dizide sönük işlenmesi üzücü.)
Çok tarihe uyulmuyor dizide :A

En son Çukura geldi bu adam :A
%C3%87ukur-Seninle-Ba%C5%9F%C4%B1m-Dertte-15-1024x653.jpg