S.G.A.T.
Favori Üye
isimlendiremiyorum işteNasıl bir ifade?
isimlendiremiyorum işteNasıl bir ifade?
Karizmadır o hayatım.isimlendiremiyorum işte
Değil. sinirlenmiş, şımarık, hayatında hiç bir şeyi tek başına başaramamış zengin aile çocuğu tipi var bundaKarizmadır o hayatım.
Rolün etkisidir o.Değil. sinirlenmiş, şımarık, hayatında hiç bir şeyi tek başına başaramamış zengin aile çocuğu tipi var bunda
Gelin, sizin de başınızı döndürsün. @Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @Angelica @xemrexxx @Emre Ozansoy @12.Adam @offensive @phoebebuffay @Royal Highness @S.G.A.T. @The_Erinch @batuhankaralar
Bu kımıl zararlısının konusu yok muydu zatenBaş döndürücü bir durum göremedim
Geber.Bu kımıl zararlısının konusu yok muydu zaten
Ayrıca sadece 🤮 tum
Dikkat et kendin yok olup gitmeGeber.
Yokmuş forum tarihinden bir kara lekeyi sildim, sıra sende.
Benim başımı döndüren belliGelin, sizin de başınızı döndürsün. @Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @Angelica @xemrexxx @Emre Ozansoy @12.Adam @offensive @phoebebuffay @Royal Highness @S.G.A.T. @The_Erinch @batuhankaralar
Canın çeker.Dikkat et kendin yok olup gitme
Doğukan'ın tırnağı olamaz.
Neyi çeker ay neyse 2 saat halay çektim göbüşüm düştü seninle ilgilenemicemCanın çeker.
------
Gitmemi.Neyi çeker ay neyse 2 saat halay çektim göbüşüm düştü seninle ilgilenemicem
İş yerinden bir arkadaş, vücut çalışıyordu sana bir ara resmini atmıştımGitmemi.
Beter ol. Belki birkaç kalori vermişsindir.
Kim evlendi?
Ne ara attın kız? 😱İş yerinden bir arkadaş, vücut çalışıyordu sana bir ara resmini atmıştım
Artık evli atamam spor salonu görüntüleri eski telefonumda kaldı senin için bulamamNe ara attın kız? 😱
Bir daha atsana hiç hatırlamıyorum.
Kırk yılda bir yaralı parmağa işesen şaşardım zaten!!!!Artık evli atamam spor salonu görüntüleri eski telefonumda kaldı senin için bulamam
Canın çeker.
------
Gerçekler acıtır ablam.Ayy he canım hee
Benimki de bu konudaki ablam.
Her gün keşfetime üstsüz fotoları düşüyor yeter artıkGelin, sizin de başınızı döndürsün. @Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @Angelica @xemrexxx @Emre Ozansoy @12.Adam @offensive @phoebebuffay @Royal Highness @S.G.A.T. @The_Erinch @batuhankaralar